Kul för Barn Julen – Barnapp tips

Här kommer ett litet tips inför julen. En ny kul jul(kl)app för barn som också kan vara bra som underhållning på resan. Från skaparna av succén Kul för barn – utvald av Apple och topp 6 i sverige – kommer nu den kompletta appen för barn.

Kul för barn – Julen innehåller både pekbok, flera spel, samt en julkalender med luckor som öppnas varje dag.

Barn-appen innehåller flera olika delar…

Pekbok

Pekboken innehåller mer än 70 fina bilder uppdelade i kategorierna Djuren på vintern, Sport & Aktiviteter, Jul, samt Blandat. Tryck på bilden och en röst förklarar vad den föreställer. Barnet kan också få lyssna på hur t.ex. tomten eller de lika djuren låter. Bra för de mindre barnen.

Julkalender

Precis som i en riktig julkalender får barnet en ny spännande överraskning varje dag i form av nya bilder och pussel som låses upp, men också chansen till att lyssna på julmusik.

Pussel

Ditt barn kan välj mellan tio olika pussel med fantasifulla jul- och vintermotiv.

En av fyra

Ett roligt och lättförståeligt spel som även de allra minsta kan spela. Peka på den bild som rösten nämner för att komma vidare i spelet.

Memory

Ett klassiskt memoryspel med bilder från de fyra kategorierna. Para ihop bilderna för att få höra hur det låter när man t.ex. åker pulka eller knäcker en julnöt.

Kul för barn – Julen finns tillgänglig på App Store för iPhone, iPad och iPod Touch till ett introduktionspris på 7 kr (ord. 15 kr).

Vill du ha fler tips på bra appar för barn som är bra att ha med på resan? Då ska du spana in vårt inlägg: Barn Appar – tips för underhållning på resan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *