Do’s & Don’ts inför Legoland 2016

Legoland över dagen

Planerar du och familjen en resa till Legoland i sommar? Här har vi samlat RESA MED BARNS följare på Facebooks, bästa tips. Förväntningarna på Legolandresan kan vara stora och trots rabatter och erbjudanden kan det vara en relativt dyr upplevelse. Här får du våra bästa tips på Does & Don’ts när du besöker Legoland 2016

Bästa budgetvarianten av Legoland

Gratis inträde till Legoland - Danmark med BarnMarthina Lundström: ”Vi var där i maj förra året och körde budgetvarianten: vi bokade färja med poäng som vi hade tjänat ihop på tidigare danmarksresor = gratis.

Vi bodde på Riis camping och hyrde en stuga två nätter till priset utav en = 650:-. Biljetter till själva parken hade vi samlat via jysks kampanj tidigare på våren = gratis. Så med mat och dryck för två vuxna och två barn så gick hela kalaset på ca 2500:- för två dagar. På försäsongen är det ju inte heller några köer, det var fri lejd till alla attraktioner så vi fick verkligen valuta för pengarna!”

Kul på Legoland för alla åldrar

Lisa Engberg: ”Var där sommaren -15 med en 5, 6, 12, 16 åring alla hade kul. Roliga åkattraktioner för dom stora som sprang fritt därinne. Å dom små… Ja allt var ju kul. Bodde på en liten camping i give, 20 min därifrån. Toppen! Sämsta… All tråkig skräpmat och godis överallt.”

Riskera inte att stå med rumpan bar! Glöm inte badkläderna inför legolandresan.Glöm inte badkläderna!

Linda West: ”Åk inte mitt i sommaren, kan rekommendera två dagar inne på självaste Legoland.

Å ta med badkläder för finns ett roligt vattenland där inne vilket inte alla känner till:)”

Bo vägg i vägg med Legoland

Andreas Fjällman: ”Boka rum på Legoland Hotell. Väldigt smidigt att bo vägg i vägg med nöjesparken. Badkläder till vattenlandet på Lalandia som bara ligger 10 minuter promenad bort.”

Billigt och lugnt under lågsäsong

Gitte Kaya: ”Var där måndag och tisdag i slutet av september. Perfekt. Lugnt och ingen kö. Boede billigt i en av stugorna. Hittade gratis biljetter till barnen och med rabatt till vuxen.”

En dag på Legoland räcker inte

Kerstin Årnes: ”Vi lämnade ettåringen hemma och hade med oss en nioåring och en femåring. Vi åkte över dagen o det var för lite. Minst två dagar.”

Besök inte Legoland på en helg i högsäsong

Kristina Bäckman: ”Åk en veckodag istället för på helgen! Gärna för-eller eftersäsong.”

Legoland-koer

Erbjudanden till Legoland 2016

Ska ni besöka Legoland i sommar? Ta en titt på vår erbjudande till Legoland sida. Vi uppdaterar den löpande med rabatter & erbjudanden på resor, boende och inträdesbiljetter till Legoland Billund.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *