Tipsa om en kul barnupplevelse – Vinn Biobiljetter

barnupplevelser

Har du varit med ditt barn på en riktigt kul, spännande eller mysig aktivitet i eller i närheten av Stockholm eller Göteborg? Ge oss ditt bästa tips och var med och tävla om två biobiljetter.

Vi samlar just nu på oss upplevelser som man kan göra med barn, eller som barnen kan göra själva. Kanske få i födelsedagspresent.
Men… vi vill hitta de där lite speciella aktiviteterna och upplevelserna. Inte de som alla redan känner till ändå. Inga tips om Vasamuseet, djurparker eller Liseberg alltså, men gärna tips på den där bondgården ni spenderade en dag på och där man fick hoppa i höet, eller den mysiga tanten där man fick fika och prova på att skulptera i lera, eller ponny-ridutflykten med picknick vid sjön, eller varför inte stället där man fick prova på att köra traktor och grävskopa och fick med sig ett diplom med bild på stordådet hem…

För att vara med och tävla, tipsa om en barnupplevelse du vill rekommendera, här nedan som en kommentar, eller direkt på inlägget på Facebook och skriv:

  • Var den finns (Nära Stockholm eller Göteborg)
  • Namn på aktiviteten/eller företaget
    (obs inga kontaktuppg. till privatpersoner, utelämna dessa, så undersöker vi först att det är okej att publicera)
  • Vad ni gjorde under aktiviteten
  • För vem och vilken ålder upplevelsen passar
  • Varför du vill rekommendera just den barnupplevelsen

Vi blir väldigt glada om du vill hjälpa till med att tipsa om din och ditt barns bästa barnaktivitet. Tävlingen pågår t.o.m. söndagen 12 april.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *