Barnresor kul för hela familjen

Barnresor i Sverige, Norden och UtomlandsVad är Barnresor? Det är ju inte direkt så att ordet barnresor finns i svenska akademins ordlista. Ändå letar vi vuxna och föräldrar efter information och tips på bra och kul barnresor och planerar nästa barnresa.
För oss på RESA MED BARN betyder Barnresor helt enkelt resor för hela familjen, men på barns villkor…

På denna sida tipsar vi om just Barn resor, korta som långa, med fokus på vad barnen gillar. För vi föräldrar vet att om våra barn blir glada av en ny upplevelse blir resan även en minnesvärd resa för oss! Bara vi inte glömmer att barnresor inte handlar om hur långt vi reser utan vad vi upplever tillsammans med våra barn. Picknick vid stranden, eller utflykter i skogen är också barnresor!

Vi håller på att utöka sidan. Bokmärk och återkom regelbundet så kommer du att hitta mer kul barnresor här… Eller Gilla RESA MED BARN på Facebook, så får du automatiskt tips när vi uppdaterar sidan!

Barnresor i Sverige – Barnresor i Norden – Exotiska Barnresor

Barnresor i Sverige

När du tänker barnresor inom Sverige kommer du kanske spontant att tänka på alla barnvänliga Djurparker, Astrid Lindgrens värld, Skara sommarland eller Liseberg. Barnresor till alla dessa platser är populära och älskade av barnen, men det finns förstås också nya och mindre kända barnresor och upplevelser som är väl värda att upplevas och utforskas tillsammans, någon kanske helt nära dig…

Här listar vi barnresor i Sverige av alla sorter.

Barnresor till en Djurpark nära dig

Barn resor djurparker - RESA MED BARNKanske kan ni göra barnresor och uppleva djur och natur alldeles i närheten av där ni bor?

De stora djurparkerna känner du säkert redan till, men det finns också flera mindre djurparker och djurgårdar som är mindre kända men ändå väl värda att bli föremål för en av era framtida barnresor.

På sidan Djurparker i Sverige, har vi samlat all information om Djurparker på ett och samma ställe. Här hittar du en karta över ALLA Djurparker samt blogginlägg och reseberättelser från Djurparker vi besökt.

Barnresor Plask och Bus på ett Äventyrsbad

Äventyrsbad är en aktivitet som de allra flesta bar älskar. Har ni besökt de närmsta äventyrsbadet många gånger, gör en lite längre barnresa till ett annat äventyrsbad. Alla äventyrsbad i Sverige och Norden kommer vi att skriva om här, liksom inlägg där du kan läsa om barnresor vi på RESA MED BARN gjort till olika äventyrsbad.

Här hittar du våra bloggposter om Äventyrsbad.

Upplevelsecenter & Aktivitetscenter

Barnresor till Äventyrccenter - RESA MED BARNSmå och stora upplevelsecenter där barnen och hela familjen kan få experimentera, uppleva och lära sig om hur saker fungerar.

Platser där barns nyfikenhet får utvecklas och där man själv kan få prova på. Upplevelsecenter där det brukar finnas något både för små och stora barn…

På sidan Upplevelscentrum, har vi samlat all information om Sveriges olika upplevelsecenter på ett och samma ställe. Här hittar du en karta över ALLA Upplevelsecenter som kanske kan inspirera till kommande barnresor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *