Barnvänligt med Fritidsresor

Bamseklubben - barnvänligt hotell med barn - RESA MED BARN

Fritidsresor satsar på att erbjuda barnvänliga resor och familjevänliga semesterpaket, med sitt koncept Blue Village och Barnaktiviteter med Bamseklubben. Här berättar vi lite mer om Fritidsresors barnvänliga familjehotell och aktviteter för barn.

Fritidsresors Familjehotell heter Blue Village, Blue Village Exotic, Blue Star och Blue Star Club. Dessa hotell har fokus på barnfamiljers behov och förutom på Blue Star finns här Fritidsresors populära Bamseklubb.

Fritidsresors Familjehotell

Fritidsresor har så kallade koncepthotell. Här berättar vi lite mer om de koncept som är avsedda för barnfamiljer och beskriver lite mer om vad de innehåller.

Blue Village
Fritidsresors bästa semesteranläggningar, alltid med optimalt familjeboende och strandläge. Här finns barnklubbar, stora pooler, sport, underhållning och möjlighet att boka All Inclusive.

Blue Village Exotic
Samma som Blue Village men resmålen ligger utanför Europa. Exotiska resmål och igen, alltid på stranden.

Blue Star
Blue Star är prisvärda familjehotell för dig som vill må gott och koppla av med dem du gillar mest. Här finns alltid stort poolområde med barnpool, bar, restaurang och lekplats. OBS Inga Barnklubbar!

Blue Star Club
Samma koncept som Blue Star men med Fritidsresors barnklubbar.

SplashWorld
Hotellet för alla vattendjur! En garanterat blöt och fartfylld semester. Här bor du nämligen granne med ett vattenland och har fri tillgång till vattenrutschbanor, flytströmmar och knattepooler.

Holiday Villages
För dig som vill ha en aktiv familjesemester. Stort poolområde med extra stort aktivitetsutbud. Här finns internationell tonårsklubb, Spa och gym, restauranger och barer. Alltid med hotellklassificering minst FFFF.

Barnklubb Bamseklubben

Bamseklubben är till för alla barn som är mellan 3-6 år. Bamseklubben har aktiviteter 5 dagar i veckan under ca 2 timmar. I Bamseklubben arbetar ledare som är skandinavisktalande och som ofta är utbildade barnskötare eller förskollärare. Tillsammans med barnen hittar de på spännande aktiviteter som t.ex. skattjakt, picknick och Bamsegympa. Man brukar också annordna någon kvällsaktivitet i form av Bamses barnkalas eller liknande som man anmäler sig till på plats.

Bamseklubben finns på alla Blue Village, Blue Village Exotic och Blue Star Club anläggningar och brukar vara på förmiddagen mellan 10-12. Under högsäsong finns också eftermiddagsgrupper.

För att vara med i Bamseklubben måste man boka hemifrån. Det görs enklast samtidigt som man beställer resan. Platsantalet är begränsat, speciellt under högsäsong.
En vecka kostar 450 kr och två veckor kostar 700 kr per barn. I priset ingår keps, t-shirt och ryggsäck som skickas hem en tid innan avresa.

Semesterklubben Superkids

Superkids är för barn mellan 7-12 år och kan vara ett bra sätt för större barn att träffa nya kompisar att leka med på semestern. I Super Kids ägnar man sig åt sportaktiviteter och tävlingar som till exempel stafett och sandslottstävling.

Personalen har stor erfarenhet av barn och är ofta utbildade fritidspedagoger eller förskollärare. Super Kids finns liksom Bamseklubben på alla Blue Village, Blue Village Exotic och Blue Star Club anläggningar.

Liksom för Bamseklubben måste man förboka hemifrån. Det görs enklast samtidigt som man beställer resan.
En vecka kostar 450 kr och två veckor kostar 700 kr per barn. I priset ingår keps, t-shirt och axelväska som skickas hem en tid innan avresa.

Boka Fritidsresor billigare med rabatter

Har du ICA kort får du alltid minst 500kr rabatt hos Fritidsresor när du bokar en resa genom denna sidan. Ofta har Fritidsresor i samarbete med ICA ytterligare förmånliga erbjudanden med rabatter upp till 2000 kr/bokad resa. Eller boka en specad sista minuten hos Fritidsresor.

TIPS För att boka billigare resa!
Besök gärna vår sammanställningssida med alla erbjudande och rabatter på resor till solen i vinter hos researrangörerna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *