Bilder att färglägga

Här kan du skriva ut gratis bilder att färglägga. Målarböcker med bilder att färglägga brukar de flesta barn tycka är kul, men glöm inte ta med lite vanliga ritpapper också, så att ditt barn kan rita en fin teckning från resan som semesterminne.

En bra aktivitet för att fördriva tiden för barn under resan är ju att rita och färglägga bilder. Bilder, papper och färgkritor tar inte stor plats och är därför enkelt att ta med.

Målarbok eller teckningar att färglägga och pennor är praktiskt både på resan och på till exempel restaurangen när ni väntar på maten, eller vill sitta kvar och njuta en stund.
En rolig överraskning som får resan att gå fortare kan vara några nya målarböcker med bilder att färglägga av ditt barns favoritmotiv, som kan tas fram när resan känns lång. Har pennorna hemma börjat bli slitna och uttorkade är det förstås extra roligt att köpa med en ny uppsättning pennor till resan.

Letar du efter billiga målarböcker, pysselböcker och pennor?

Bilder att färglägga - Hello Kitty - Cars - Byggare Bob - Pippi - Alfons Åberg
Lekmer säljer pyssel & målarböcker mm med barnen alla favoritteman så som Hello Kitty, Pippi, Pettson & Findus, Star Wars, Cars och många många fler. Varorna skickas oftast ut redan samma dag. Allt du beställer finns i lager!

Vill du hellre ladda ner gratis bilder att färglägga så finns det några att välja på här nedan.

För att skriva ut bilderna nedan, klicka på bilden du vill färglägga för att få upp den i rätt storlek, högerklicka på bilden och välj därefter skriv ut.

 

Tänk på att vissa sajter lägger ut bilder att färglägga som har copywrite, vilket innebär att det faktiskt är olagligt att ladda ner bilderna. Bilderna du hittar här, är alla lagliga att ladda ner, skriva ut och givetvis färglägga ;o)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *