Billiga resor i december, res till solen innan Jul

Det är fruktansvärt dyrt att resa på semester under Jul och Nyår, men… för dig som kan resa på semester innan julledigheten är det rena prisvrakfesten. Vi har tagit fram några prisexempel som igen styrker konstaterandet att lägsta priset på resan är strax före eller under vecka 49.
Eftersom det är så otroligt stor prisskillnad mellan en semesterresa innan jul och en resa under jullovet är det inte konstigt att debatten om ledighet under skolterminen är het. Prisskillnaden kan göra hela skillnaden för om familjen har råd att resa eller inte!

Ett prisexempel

En semesterresa för en barnfamilj 2 vuxna och 2 barn till Thailand med Ving kostar under vecka 49, 39.670 SEK, exakt samma resa kostar under vecka 51, 65.890 SEK.
Prisskillnaden på en resa i början, respektive slutet av december är verkligen inte småpotatis och landar på hela 26.220 kronor i vårt prisexempel!
Vi valde en ganska dyr familjeresa i denna jämförelse, men prisskillnaden är ett mönster både för billigare resor i december och hos de olika resebolagen. Om du har möjlighet, boka familjesemestern nu och res innan jul. Det finns stora pengar att spara!

För dig som inte kan resa iväg i december kan det vara bra att veta att de långväga resmålen blir billigare igen från mitten av mars, bara du undviker sportlovet! Läs gärna också våra 9 tips för att boka en billigare familjesemester.

Få klämdagar mellan jul och nyår

I år är det dessutom inte så många röda klämdagar, så du spar ändå inte så mycket ledighet om du reser mellan jul och nyår. Det största problemet är kanske för dig med barn i skolåldern att få beviljad ledighet från skolan. På vissa resmål finns det möjlighet till hjälp med läxläsningen vilket kanske kan vara till hjälp vi ansökan om ledighet.

Erbjudanden på billiga resor i december – JUST NU

Vill du känna sanden mellan tårna? Här har vi samlat några riktigt prissänkta och billiga resor i december, alternativ från Ving och Fritidsresor, för dig som har möjlighet att komma iväg på en solsemesterresa med familjen innan jul och nyår. Alla hotellen har barnklubb.

Thailand Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach

Billig familjeresa Thailand Bangtao - Ving

NEDSATT PRIS! Spara 20.000 SEK

Avresa 8/12 från Stockholm Arlanda.
Prisexempel 2 veckor för en familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 2 år) 38.530 SEK

Gran Canaria Sunwing Resort & Spa Arguineguin

Sunwing resort Kanarieöarna - Sunwing Resort & Spa Arguineguin

NEDSATT PRIS! Spara 7.200 SEK

Avresa 7/12 från Stockholm Arlanda.
Prisexempel 1 vecka för en familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 2 år) 19.940 SEK

Thailand Blue Star Club – Centara Kata BeachBlue Star Club Centara Kata Beach - Billiga resor barnfamiljer 

NEDSATT PRIS! Spara 25.400 SEK

Avresa 29/11 från Stockholm Arlanda.
Prisexempel 2 vecka för en familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 2 år) 37.752 SEK

Egypten Blue Star Club – Saraya Suites

Egypten billig resor med  Fritidsresor - Blue Star Club

NEDSATT PRIS! Spara 6.980 SEK

Avresa 6/12 från Stockholm Arlanda.
Prisexempel 2 vecka för en familj med 2 vuxna och 2 barn (7 och 2 år) 19.212 SEK

Känner du någon som längtar efter sand mellan tårna, sol och bad? Tipsa om billiga resor i december, använd knapparna nedan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *