ICA rabatt med Ving – Billigare resor

Billigare resor genom ving.se/ica rabatten

Ving är resepartner med ICA och erbjuder därför rabatt till dig som har ICA-kort på Vings reseutbud. Du får alltid minst 600 kr i rabatt, men kan få betydligt mer i rabatt på resan än så om du håller ögonen öppna efter aktuella erbjudanden!

Här hittar du Vings resmål där du just nu får extra bra rabatter genom ICA medlemskap. Sidan uppdateras regelbundet med nya resmål:
Till Vings aktuella ICA-erbjudanden

Tidigare hade ICA ett samarbete med Fritidsresor och erbjöd sina medlemmar en ICA rabatt med Fritidsresor. Men 2011 bytte ICA samarbetspartner till Ving.

Du hittar fler ICA kort erbjudanden här.

ICA kortet – Minst 600 kr i rabatt hos Ving

Samarbetet mellan ICA/Ving innebär att du alltid får 600/750 kr i rabatt hos Ving per bokning. Du får 600 kronor i rabatt på kortdistansresor och 750 kronor i rabatt på långdistansresor.

Du kan välja helt fritt bland Vings paketresor inklusive bland kryssningar.
Det bästa är att du dessutom får lov att kombinera ICA rabatten med Vings egna övriga rabatter!
Slår du till exempel samman en ”boka tidigt rabatt” + ”en webrabatt” + ”ICA rabatten” kan du ibland sammantaget spara flera tusenlappar när du väljer rätt resmål och tidpunkt för resan!

Extra rabatterade resmål hos Ving just nu!

Just nu har Ving Vinter REA med massor av prissänkta resor. Allt från enkla lägenhetshotell till Vings bästa familjehotell, Sunwing Resort.

Ving har många fler ICA erbjudande, som uppdateras varje vecka. Om du bara är ute efter sol och kan tänka dig flera resmål ska du ta en titt på denna sidan innan du bokar din resa. Om du väljer en av de aktuella resmålen (som uppdateras varje vecka) kan du spara flera tusen kronor på din resa du bokar hos Ving.

Viktigt för att få ICA rabatten

Du måste boka resan genom ICA’s erbjudandesida. Läs mer genom att klicka på någon av länkarna ovan.
OBS! Det är viktigt när du bokar resan på ving.se att du tittar efter att ICA rabatten har dragits av innan du betalar resan!

Att bli medlem i ICA kostar ingenting och de fina erbjudanden som ICA regelbundet har på olika resor och familjenöjen, inte bara hos Ving, gör ett medlemskap väl värt att ingå oavsett om du brukar handla på ICA eller inte… speciellt för oss barnfamiljer.

Andra rabatter och erbjudanden

På sidan Erbjudande solsemester för barnfamiljer, har vi samlat massor av rabatter och erbjudande som är speciellt riktade till barnfamiljer eller till dig som reser med barn.

Hade du nytta av informationen på denna sidan? Dela den då gärna med dina vänner genomknapparna nedanför.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *