Upp till 40% + 10% på hotels.com

Nu är det högsäsong för resor. Då passar det ju extra bra med ett erbjudanden! Boka nu i juni månad och få upp till 40% på din hotellbokning på Hotels.com när du reser före 27:e juli. Få ytterligare 10% på boendet under hela 2018 genom att använda vår erbjudandekod.

Spara upp till 40% på din bokning

denna sida (på hotels.com) hittar du specifika erbjudanden till resmål som t.ex. Rom, Barcelona och Köpenhamn med upp till 40% rabatt. Kanske är det något för dig som t.ex. vill besöka Danmark med familjen i sommar och samtidigt letar efter ett prisvärt erbjudande på boende nära Legoland.

Erbjudande och villkor:

Boka senast 2018-jun-30 och res 01 juni till 27:e juli 2018, såvida inget annat anges. Se specifik information för varje hotell på sidan genom att klicka på det.
Sök med de resedatum du föredrar för att se rabatterade priser som gäller under din vistelse. Hotellrabatterna som annonseras på kampanjsidan gäller endast för utvalda hotell och samtliga priser gäller i mån av tillgång.Priserna som anges är per dubbelrum och inkluderar alla skatter och avgifter.

Spara 10% med erbjudandekod

Generellt erbjudande på hotels.com för sig som bokar ditt boende under juni månad och reser innan årsskiftet.

Erbjudande och villkor:

Gäller för resor fr.o.m. den 18:e juni till 31 dec 2018. Erbjudandet kan kombineras med redan sänkta priser, men inte med andra rabattkoder. OBS! Du kan alltså kombinera detta erbjudande med det ovanför.

Ta del av erbjudandet:

För att ta del av erbjudandet använd kupongkoden: AFGENSE718

Hoppas ni hittar några riktigt fina boendepriser nu för semestern i sommar! 🙂

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *