Rabatt på Legolandpaket – boka senast 14 jan 2018

I år fyller Legoland i Billund 50 År. Det firar man med flera specialevenemang under sommaren och med nya attraktionerna Flying Eagle och LEGO Canoe. Om du och familjen planerar en tur till Legoland så kanske ni vill passa på att boka nu. Fram till den 14 jan 2018 har nämligen både Stena Line och Sembo erbjudande med boka tidigt paket.

Billigast brukar det bli att boka semestern till Legoland tidigt på året (i alla fall när du vill boka en paketresa). Senare under sommaren dyker det istället ofta upp erbjudanden på entrébiljetter. Du hittar dem vanligtvis på Pågen produkter (så som paketen med kanelgifflar och Hamburgerbröd). Liksom på Coca-Colas pet-flaskor. Tydligen har de räknat ut vilken sorts kost som det är hård åtgång på hos barnfamiljer 😉

Vi har precis lagt ut vår lista med Erbjudanden till Legoland för 2018, som vi håller uppdaterad under hela säsongen. Där hittat du just nu erbjudandet från Stena Line och Sembo som innehåller:

  • 1 gratis Resortpass per boende
  • Bo 3 nätter och betala för 2 (På utvalda hotell nära Legoland)
  • Upp till 50% rabatt på färjan Göteborg-Fredrikshamn och Varberg-Grenå

Du kan välja mellan boende med 1 gratis resortpass eller boende med resortpass till hela familjen (1 resortpass är gratis om ni väljer det alternativet).

Erbjudandet gäller för ankomst i perioden 24/3-15/7 2018. Men måste bokas senast 14/1.

Vid eventuell telefonbokning via Stena Line uppger du Erbjudandekod: LEGOLAND50, för att få rabatten.

Du hittar fler erbjudanden till Legoland just nu här


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *