Erbjudande Legoland 2017

Letar du efter det bästa erbjudandet till Legoland och Danmark i sommar? Här listar vi sommarens alla Legoland erbjudande 2017.

Alla paketresor & erbjudande Legoland Billund - Stena Line, Scandic, Sembo mmRabatter på resan, boende nära Legoland och kompletta Legoland paketerbjudande med resa, inträde och boende i ett, eller senaste erbjudandet med gratisinträde.

Till alla erbjudanden

Om du planerar en Legolandsemester så bokmärk gärna sidan och besök den snart igen, eller gilla RESA MED BARN på Facebook, så får du alltid reda på när vi bloggar om Legoland eller när vi uppdaterat här på sidan Erbjudande Legoland.

Resa till Legoland Billund

Legoland är kanske Danmarks mest kända familjenöjespark. Besöker du Danmark med barn ska ni inte missa ett besök på Legoland.

Legoland ligger i Billund och dit tar ni er enkelt:

Flera resebolag anordnar förmånliga Legoland paketerbjudande med resa, boende och entré in till Legoland. Vi har samlat alla erbjudande Legoland 2017 och paketresor i tabellen nederst på sidan.

Åkattraktionerna inne på Legoland är gratis men det kan vara långa köer under högsäsong och vissa av attraktionerna har åldersgräns. Man kan köpa speciella biljetter som ger förtur till attraktionerna (begränsat till en gång per attraktion), så att ni hinner med mer.

På Legoland Billund kan du och familjen lätt spendera en heldag eller mer tillsammans, för Legolands nöjespark är riktigt stort och där finns massor av aktiviteter som passar för barn i alla åldrar och förstås för oss vuxna som har barnasinnet kvar. Vi rekommenderar att man besöker parken under mer än 1 dag om ni vill hinna med allt som finns att göra på Legoland.

Alla erbjudande Legoland 2017

Här presenterar vi information om aktuella erbjudande till Legoland från samarbetspartners* och alla övriga leverantörer.

Arrangör/FöretagErbjudandeKommentarer
Bo 3 nätter betal för 2 - Boka nu, betala sen!*Erbjudande:
Resa 3 nätter
Fr 515:-/person

Båtresa t/r med bil
3 nätter i campingstuga

Boka båtresa + boende nu, betala sen

20% på båtresan när du bokar Camping nära Legoland*Alltid 20% på bårtesan. Välj mellan flera campingplatser nära Legoland.
Hotell nära Legoland*Samla poäng och få gratisnätter. Dessutom med prisgaranti.
Aktuella erbjudanden Legoland 2017*Alltid lägst färjepris när du bokar en paketresa till Legoland.
Boka båtresa till Legoland med minst 20% rabatt.
Du får alltid marknadens lägsta pris på Stena Line och Scandlines när du bokar färja och hotell samtidigt.
Prisvärt boende nära LegolandBoka boende och entre till Legoland tillsammans

LEGOLAND 2017 – Öppettider

LEGOLAND® öppnar igen lördagen den 1 april 2017 (stänger den 5/11).
Observera! Legolandparken har stängt följande dagar under 2017:
April: 3, 4, 5, 6, 7
September: 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27
Oktober: 31
November: 1, 2

Attraktioner med individuella öppettider

Vissa attraktioner som är temperaturberoende på Legoland har inte öppet hela säsongen. Några av dessa är Pirate Water Falls och Pirate Mini Water Falls som normalt har öppet från mitten av maj till slutet av augusti. OBSERVERA att dessa attraktioner förblir stängda om dag-temperaturen ligger under 15 grader Celsius.

Pirate Splash Battle är öppen från den 22 maj till 17 september 2017.

OBS! Polar X-plorer förbli stängt om dag-temperaturen ligger under 5 grader Celsius

Nytt på Legoland 2017

World’s tallest
Titta i himlen och upplev fem konstruktionsunderverk – alla del av WORLD’S TALLEST hos Miniland. Mer än 830,000 LEGO® bitar har använts för att skapa kopior av världens fem högsta byggnader.

 • Burj Khalifa (på 5,5 meter är den högsta byggnaden)
 • Shanghai Tower
 • Makkah Royal Clock Tower Hotel
 • One World Trade Center
 • Taipei 101

Eiffel Tornet och Legolands egen , 24-cm LEGOTOP® finns också med! Njut av den skyhöga, fullständiga ‘wow’ upplevelsen av dessa i skala i 1:150 på de byggda modellerna.

Tidigare års nyheter i Legolandparken

Här kan du följa utvecklingen av vad som har hänt i Legolandparken de senaste åren…

Nytt på Legoland 2016

Årets häftiga ninjanyhet! NINJAGO® World

I nya LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom Lloyd’s Laser Maze? Är ni tillräckligt starka för Cole’s Climbing Wall, har ni nog balans för Kai’s Spinners, klarar ni av snabbheten i Jay’s Reaction Game – är ni redo för årets största utmaning i NINJAGO® The Ride?

LEGO_NINJAGO_map_UK

 • NINJAGO landet är 5 100 m² stort.
 • Det har gått åt 1,5 ton LEGO klossar för att bygga upp Ninja-landet.
 • Det har tagit nästan två år att utveckla.
 • Det har tagit hela 7 000 timmar att bygga LEGO modellerna.
 • LEGOLAND räknar med att det kommer att gå åt 34 500 3D-glasögon under 2016.
 • Vid attraktionen möts du av 1 000-tumsskärmar.

Nytt på Legoland 2015

Under 2015 landar världens största Starwars LEGO-modell på LEGOLAND, så har du barn som älskar Star Wars så är semesterstoppet givet.

Efter en resa från Times Square i New York landar den över 20 ton tunga LEGOStar Wars X-wing Starfighter på LEGOLAND Billund. Den är 13 meter lång, 3 meter hög och byggd av 5,3 miljoner LEGO-klossar.

LEGO® X-wing Starfighter visas upp i hangaren där Ice Pilots School håller till. Modellen väcks till liv med hjälp av en dramatisk ljud- och ljussättning, så att det känns som att man befinner sig på hangardäcket på ett intergalaktiskt rymdskepp. Tillsammans med själva LEGO® X-wing Starfighter finns en utställning av alla centrala figurer i filmens värld. Naturligtvis är de uppbyggda av LEGO klossar.

Nytt på Legoland 2014

Inför säsong 2014 gör man Leoland lite läskigare! Ge dig ut på en rysligt rolig färd i Ghost – The Haunted House – om du törs…

I The Haunted House, vimlar det av vampyrer, spöken, monster och all världens läskiga kryp. Under den kusliga färden genom huset kan du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten, men se upp så att du inte går vilse eller skrattar ihjäl dig.
Du kan också se fram emot att träffa ”The Crazy Scientist”, vars experiment skickar iväg dig på en flygtur som kanske slutar med att ni störtar ner i avgrunden!

Se youTube filmen som ger en liten teaser på attraktionen…

Legoland Billund erbjudande 2012 - RESA MED BARN

Sommaren 2012 kunde Legoland erbjuda en stor nyhet för alla våghalsar. Polar Land är något för alla tappra polarforskare som har is i magen och ögonen på skaft Polar X-plorer är den galnaste upplevelsen i parkens historia.

På med skidglasögonen, hoppa ombord på de häftiga snöskotrarna och ge dig ut på upptäcktsfärd bland vilda polardjur och levande pingviner. Du åker i en rasande snabb berg-och-dalbana över, under och genom isbergen tills du hamnar på en frusen sjö och åker genom isen – i ett fem meters fritt fall – och landar i isbjörnens grotta. Kanske inte något för de minsta barnen.

Hela familjen kan äta så mycket ni vill i restaurangen Polar Pizza & Pasta medan ni roar er med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av busiga pingviner.
Missa heller inte Polar Pilot School där ni kan bli fullfjädrade testpiloter.

I Legolands Polar Land kan du och familjen uppleva en koloni av pingviner både över och under vattnet i Penguin Bay.

Du kan läsa mer om alla aktiviteterna på Legolands officiella hemsida.

Besök gärna sidan med erbjudande Legoland ofta. Vi uppdaterar denna sida kontinuerligt med nya tips, paketresor, rabatter och erbjudande till Legoland sommar 2016!

OBS! Känner du till ett erbjudande, en rabatt eller paketresa till Legoland som saknas i vår lista? Tipsa oss genom att lämna en kommentar nederst på sidan, så blir vi och alla Legoland-entusiaster glada.

Hade du nytta av informationen på sidan? Då får du gärna berätta för dina vänner om våra samlade erbjudanden. Det gör du enkelt med dela-knapparna nedanför.

Några bilder är lånade från Legoland.dk


Kommentarer

Erbjudande Legoland 2017 — 25 kommentarer

 1. Hej, en fråga ang fribiljetterna, vet ni om man ska tillbringa två dagar måste den vuxne betala fullpris varje dag eller gäller det även om man köper ”nästadagbiljett” för 99 kr?
  Mvh Helena

 2. Hej Helena och Linda,
  Jag är inte helt säker, men med erbjudandet står det att det bara gäller för fullt betalande vuxen.
  Det tycker jag tyvärr talar för att denna kombination inte är möjligt, men kanske blir ni positivt överraskade på plats…

  Fribiljetterna för barn kommer bäst till nytta om man fixat ett billigt boende (t.ex. ska tälta eller liknande) annars brukar det bästa erbjudandet (om man räknar totalt sett) vara paketresorna där resa, boende och inträde ingår.

  Just nu tror jag att Stena Line har det det bästa paketerbjudandet. Billigast blir det med Scandic hotell genom Stena Line.

  • Hejsan, Tack till Helena (besökte Legoland förra året) som har varit så gullig och hjälpt oss med att besvara frågan kring hur man gör med gratisbiljetter för dag 2, så här säger hon:
   Vi använde gratisbiljetterna till barnen. Vi vuxna betalade ordinarie pris. Sen kunde man i informationen inne på Legoland köpa ”nästa-dag-biljett” för 99kr/st (vuxen som barn). Om jag inte minns fel var man tvungen att ha kvar kvittot på entrébiljetterna samt biljetterna…
   Viktigt att poängtera är att ”nästa-dag-biljetten” måste köpas INNAN man går ut från parken!!!

 3. BR leksaker har också erbjudande om man har deras medlemskort på entre´biljett för barn med fullt betalande vuxen.

 4. Hej! Ska besöka Legoland nästa vecka och jag är nyfiken om Helena och Linda fick någon kunskap om ”Pågenbiljetten” fungerar för kombination av två dagar!? MVH Marie

 5. Hej!

  Det verkar inte som om frinätterna funkar hos Sembo. Jag får i alla fall bara fram helpriset utan rabatt.

  • Det kan bero på att det finns särskilda villkor, som t.ex. att ankomstdag ska vara söndag, eller ett visst datumintervall.
   När du är inne och tittar på ett visst hotell, klicka då på ”Visa mer” pilen som ligger direkt under texten ”Så här tycker våra kunder”. Så kan du läsa de individuella reglerna för frinätter på respektive hotell.

 6. Finns det alltid ”nästa dag biljett” att köpa på legoland innan man går ut för 99 kr? Tacksam för svar!

  • Hej Maria,
   Ja det går även 2013 att köpa nästa dags-biljetter inne på Legoland för 99 DKK!

 7. Hej

  Någon som har jämfört ICAs erbjudande med de andra. Vilket tjänar man mest på , känns som en djungel av erbjudanden och jag blir alldeles virrig. Ska ta med mig fyra barn och vi är två vuxna. Hur kommer jag billigast undan?
  Ska dessutom hyra en bil så det kommer ju också göra allt dyrare. Tacksam för tips… :O)

  • Lite svårt att säga vad som blir det bästa erbjudandet för er eftersom ni är 6 st totalt som reser. Många gånger är erbjudande anpassade för 2 vuxna och 2 barn.
   Just nu har ju Scandic ett riktigt bra erbjudande (40% på boendet) och de har flera hotell inom bra köravstånd från Legoland, detta kombinerat med gratisbiljetter till Legoland för 2 av barnen…
   Om ni tar bilen med från Sverige tror jag att Stena Lines roadtrip (tillsammans med ICA-erbjudandet) är mest fördelaktigt.

   Tipsa gärna andra här genom att lämna en kommentar efter att ni bokat. Det finns flera som säkert är intresserade av hur man kommer billigt undan när man reser som storfamilj.

 8. Hej, jag har 3 barn (3 år, 6 år och 8 år) och en sambo med existensminimum pga skuldsanering efter en konkurs.
  Min 6-åring har sen augusti 2012 bönat, bett och tjatat om att få åka till LEGOLAND! Först sa jag bara nej vi har inte råd, men då han i december började gå hos logoped, lovade jag honom en resa till Legoland om han kämpade på. Och som han har kämpat (och jag oxå lite…)! Nu är det snart dags att hålla det givna löftet. Men riktigt hur det ska gå till vet jag inte 🙁 Vi bor i Sthlm och har ingen bil. Har ni något förslag på hur vi tar oss till Legoland så prisvärt som möjligt utan att cykla 😉

  • Hej Åsa. Vi förstår verkligen din sons längtan.

   Något som är värt att kolla upp om du själv har körkort är Hertz Freerider, där man kan låna bilar gratis genom att man hjälper till att transportera dem.
   Vi har aldrig själva använt detta, men det är som sagt värt att kolla upp (då kanske du kan transportera er gratis från Stockholm till Göteborg och därefter ta Stena Lines färja). Det kan även finnas bilar som behöver transporteras mellan Sverige och Danmark.
   Billigast bor ni i tält på campingplatsen som finns i närheten.

   Piggehlin.se anordnar bussutflykter till Legoland, det kanske också kan vara ett prisvärt alternativ?

   Man hittar ofta legoland erbjudanden på kakpaket (pågen), flaskor (Coca cola) osv. med gratis barnbiljett tillsammans med betalande vuxen, så reser ni 2 vuxna går ju 6 och 8 åringen in gratis med ett sådant erbjudande.

   Givetvis finns ju det olika paketerbjudanden också, men dessa hittar du ju i listan ovan.
   Stort lycka till! Hör gärna av dig och berätta hur det gick!

 9. Hej,
  Jag har en fråga ang kombination av Legolandbiljetter. Stena Line säljer biljetter med 20% på deras färjor men jag undrar om man då kan kombinera den biljetten med BR erbjudande- ta med ett barn gratis i samband med vuxen? Eller måste den vuxnas biljett köpas på plats?

  Mvh Nathalie

 10. Vi är 3 vuxna o 2 barn (4 o 6 år) som ska till Legoland 1-3 aug. Läser att det finns fribiljetter, men var finns de o vem kan få sådana?
  Erbjudanden som jag hittat gäller 4 personer i ett rum men vi behöver 2 rum. Vi vill bo på hotell – hur o var bor vi billigast?
  Vad ska man tänka på för att slippa stå i långa köer på Legoland?
  Vi vill också till Lejonparken som finns i närheten. Någon som kan ge tips om den?

  • Fribiljetter till Legoland kan man ofta hitta på diverse produkter i butikerna. Tidigare år har Pågen och Coca Cola kört med detta. Aktuella sådana hittar du bland erbjudanden här på sidan. Med fribiljetter brukar barnen få gratis inträde till Legoland tillsammans med betalande vuxen.
   Billigt boende hittar ni ofta på Scandic (finns också i erbjudande listan).
   För att slippa långa köer (undvik att resa i början på Aug 😉 men det går även att köpa företräde till attraktionerna inne på Legoland (en gång per attraktion).
   Har inget bra tips för Lejonparken.
   Trevlig Legolandsemester!

  • Det är mer prisvärt att köpa deras sesonpass eftersom du kan använda den hela vår sommar och höst och det kostar runt 650 SEK beroende av kurs så klart. Dessutom äter barnen grattis på flera restaurant där om man köper kort. Har du husbil eller husvagn kan du tillbringa 4 härliga veckor där. Lego reklam i butikerna har ofta sådana kuponger gratis besök för barn vid betalande vuxen. Transport är billigast att samåka med någon. Kör du bil blir det nödvanligt att sova mellan Danmark och Sverige om ni kör från Stockholm. Det går också att köra tåg-tåg-tåg-tåg-bus.

 11. Hej!
  Kan någon hjälpa mig att planera resan till Legoland.
  Jag bilar ner från Stockholm till Göteborg den 13:e augusti på dagen.
  Sedan vet jag inte vilket sätt är det smidigaste/mest ekonomiska sättet att ta sig till Legoland. Jag och mina barn (18,15 & 8)vill bo på hotell. Min son är medlem hos BR och själva har vi ICA-kort.

  • Med ditt ICA kort får du riktigt bra erbjudande på överfärd med bil hos Stena Line (se erbjudanden ovan).
   Just nu har man ett erbjudandet som gäller båtresa med bil t/r, boende 2 nätter i 5-bädds campingstuga och 2 dagars entré till LEGOLAND. Bo 2 nätter betala för 1 gäller från 12/8 – 28/9, så det stämmer ju väl med ditt angivna datum…
   Ha en underbar Legolandtrip!

 12. Hej.
  Vi är 6 st i familjen ,2 vuxna och 4 barn (13 år , 11 år , 9 år och 7 år).
  Skulle vilja veta hur vi bor billigast 2-3 nätter + inträde 2 dagar på Legoland ….
  Tacksam för svar 🙂

 13. Folk. Billigast är SAMÅKA. Man kan åka taxi tom billigare än tåg om man samåker. Man kan hyra bus om det är tillräckligt många som drar sig till Legoland.

 14. Hej.
  Jag undrar om någon vet, om ”nästa-dags biljett” fortfarande finns att köpa på Legoland innan man lämnar första dagen å går ut?
  Denna har tydligen funnits tidigare och kostat typ 99 kr…

  Eller finns bara nu alt att man köper 2-dagars biljett innan man går in?

  Å hur fungerar dessa alternativ om man tex har Barnsemesterkortet eller BR, där barnet går in gratis när vuxen löser biljett.
  Skulle var väldigt tacksam för tips hur man löser detta på billigast sätt.
  Mvh Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *