Erbjudande Legoland 2019

Letar du efter det bästa erbjudandet till Legoland och Danmark i sommar? Här listar vi sommarens alla Legoland erbjudande 2019.

Alla paketresor & erbjudande Legoland Billund - Stena Line, Scandic, Sembo mmRabatter på resan, boende nära Legoland och kompletta Legoland paketerbjudande med resa, inträde och boende i ett, eller senaste erbjudandet med gratisinträde.

Till alla erbjudanden

Om du planerar en Legolandsemester så bokmärk gärna sidan och besök den snart igen, eller gilla RESA MED BARN på Facebook, så får du alltid reda på när vi bloggar om Legoland eller när vi uppdaterat här på sidan Erbjudande Legoland.

Resa till Legoland Billund

Legoland är kanske Danmarks mest kända familjenöjespark. Besöker du Danmark med barn ska ni inte missa ett besök på Legoland.

Legoland ligger i Billund och dit tar ni er enkelt:

Flera resebolag anordnar förmånliga Legoland paketerbjudande med resa, boende och entré in till Legoland. Vi har samlat alla erbjudande Legoland 2019 och paketresor i tabellen nedanför.

Åkattraktionerna inne på Legoland är gratis men det kan vara långa köer under högsäsong och vissa av attraktionerna har åldersgräns. Man kan köpa speciella biljetter som ger förtur till attraktionerna (begränsat till en gång per attraktion), så att ni hinner med mer.

På Legoland Billund kan du och familjen lätt spendera en heldag eller mer tillsammans. Legolands nöjespark är riktigt stort och där finns massor av aktiviteter som passar för barn i alla åldrar och förstås för oss vuxna som har barnasinnet kvar. Vi rekommenderar att man besöker parken under mer än 1 dag om ni vill hinna med allt som finns att göra på Legoland.

Alla erbjudande Legoland 2019

Här presenterar vi information om aktuella erbjudande till Legoland från samarbetspartners* och alla övriga leverantörer.

Arrangör/FöretagErbjudandeKommentarer
BE HAPPY PASS*BE HAPPY PASS

Boka båtresa + hotell och få ett gratis rabattkort fyllt med roliga upplevelser där du sparar upp till dkk 4000.
Bo 2 nätter och betala för 1*Legoland® - Bo 2 nätter och betala för 1.
Dessutom har du alltid rabatt på båtresan när du bokar boendet samtidigt.
Hotell nära Legoland*Samla poäng och få gratisnätter. Dessutom med prisgaranti.
Aktuella erbjudanden Legoland 2018*Bo 2 nätter betala för 1. På vissa boenden och under vissa perioden 30/3 - 4/11 2019 Läs mer på sidan.

Upp till 50% rabatt på färjan till Legoland och alltid lägst färjepris när du bokar en paketresa till Legoland.
Marknadens lägsta pris på Stena Line och Scandlines när du bokar färja och hotell samtidigt.

Gratis entré till LEGOLAND® för barnen när ni bor på LEGOLAND Holiday Village, Hotel LEGOLAND, nya LEGOLAND Castle Hotel eller Lalandia.
Prisvärt boende nära LegolandBoka boende och entre till Legoland tillsammans.
Köp en vuxenbilljett till fullt pris och får en fribiljett till ett barn (3-12 år).

LEGOLAND 2019 – Öppettider

LEGOLAND® öppnar på lördagen den 30 mars 2019 (den 3/11 är sista dagen att besöka Legoland).

Observera! Legolandparken har stängt följande dagar under 2019:

Mars: 1/3-29/3
April: 1/4-5/4, 8/4-12/4
September: 3/9-5/9, 10/9-12/9, 17/9-19/9, 24/9-26/9
Oktober: 22/10-24/10, 29/10-31/10

Attraktioner med individuella öppettider

Vissa attraktioner som är temperaturberoende på Legoland har inte öppet hela säsongen. Några av dessa är Pirate Water Falls och Pirate Mini Water Falls som normalt har öppet från mitten av maj till slutet av augusti.
OBSERVERA att dessa attraktioner förblir stängda om dag-temperaturen ligger under 15 grader Celsius.

Pirate Splash Battle har individuella öppettider men brukar vara öppet efter mitten av maj till mitten av oktober.

OBS! Polar X-plorer förblir stängt om dagtemperaturen ligger under 5 grader Celsius

Nytt på Legoland 2019 – Battle of the Brick

4-maj till 17:e augusti.

Gör er redo för högljudda gnäggningar från riktiga hästar, kamp med lansar och akrobatiska trick när showen intar Eventområdet bakom Polar Land.

Hjälp era ädla riddare till segern med applåder och hejarop – låt kampen börja!


 

Tidigare års nyheter i Legolandparken

Här kan du följa utvecklingen av vad som har hänt i Legolandparken de senaste åren…

Nytt på Legoland 2018 – Legoland firar 50 år!

Nytt på Legoland 2018

LEGOREDO – EVEN WILDER

Legoland fyller som sagt 50 år – så på med cowboyhatten och indianfjädern, för LEGOREDO® Town är vildare än någonsin!

Nu kan ni flyga som örnar: I årets nyhet, Flying Eagle, känner ni suget i magen när rutschbanan kastar sig ut från Örnklippan 11 meter ovanför marken och i rivande fart susar förbi präriens LEGO® djur.

Även LEGO Canoe är ny och står klar till deras 50:e säsong.

Nytt på Legoland 2017

World’s tallest
Titta i himlen och upplev fem konstruktionsunderverk – alla del av WORLD’S TALLEST hos Miniland. Mer än 830,000 LEGO® bitar har använts för att skapa kopior av världens fem högsta byggnader.

 • Burj Khalifa (på 5,5 meter är den högsta byggnaden)
 • Shanghai Tower
 • Makkah Royal Clock Tower Hotel
 • One World Trade Center
 • Taipei 101

Eiffel Tornet och Legolands egen , 24-cm LEGOTOP® finns också med! Njut av den skyhöga, fullständiga ‘wow’ upplevelsen av dessa i skala i 1:150 på de byggda modellerna.

Nytt på Legoland 2016

Årets häftiga ninjanyhet! NINJAGO® World

I nya LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom Lloyd’s Laser Maze? Är ni tillräckligt starka för Cole’s Climbing Wall, har ni nog balans för Kai’s Spinners, klarar ni av snabbheten i Jay’s Reaction Game – är ni redo för årets största utmaning i NINJAGO® The Ride?

LEGO_NINJAGO_map_UK

 • NINJAGO landet är 5 100 m² stort.
 • Det har gått åt 1,5 ton LEGO klossar för att bygga upp Ninja-landet.
 • Det har tagit nästan två år att utveckla.
 • Det har tagit hela 7 000 timmar att bygga LEGO modellerna.
 • LEGOLAND räknar med att det kommer att gå åt 34 500 3D-glasögon under 2016.
 • Vid attraktionen möts du av 1 000-tumsskärmar.

Nytt på Legoland 2015

Under 2015 landar världens största Starwars LEGO-modell på LEGOLAND, så har du barn som älskar Star Wars så är semesterstoppet givet.

Efter en resa från Times Square i New York landar den över 20 ton tunga LEGOStar Wars X-wing Starfighter på LEGOLAND Billund. Den är 13 meter lång, 3 meter hög och byggd av 5,3 miljoner LEGO-klossar.

LEGO® X-wing Starfighter visas upp i hangaren där Ice Pilots School håller till. Modellen väcks till liv med hjälp av en dramatisk ljud- och ljussättning, så att det känns som att man befinner sig på hangardäcket på ett intergalaktiskt rymdskepp. Tillsammans med själva LEGO® X-wing Starfighter finns en utställning av alla centrala figurer i filmens värld. Naturligtvis är de uppbyggda av LEGO klossar.

Nytt på Legoland 2014

Inför säsong 2014 gör man Leoland lite läskigare! Ge dig ut på en rysligt rolig färd i Ghost – The Haunted House – om du törs…

I The Haunted House, vimlar det av vampyrer, spöken, monster och all världens läskiga kryp. Under den kusliga färden genom huset kan du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten, men se upp så att du inte går vilse eller skrattar ihjäl dig.
Du kan också se fram emot att träffa ”The Crazy Scientist”, vars experiment skickar iväg dig på en flygtur som kanske slutar med att ni störtar ner i avgrunden!

Se youTube filmen som ger en liten teaser på attraktionen…

Nytt på Legoland 2012

Sommaren 2012 kunde Legoland erbjuda en stor nyhet för alla våghalsar. Polar Land är något för alla tappra polarforskare som har is i magen och ögonen på skaft Polar X-plorer är den galnaste upplevelsen i parkens historia.

Legoland Billund erbjudande 2012 - RESA MED BARN
På med skidglasögonen, hoppa ombord på de häftiga snöskotrarna och ge dig ut på upptäcktsfärd bland vilda polardjur och levande pingviner. Du åker i en rasande snabb berg-och-dalbana över, under och genom isbergen tills du hamnar på en frusen sjö och åker genom isen – i ett fem meters fritt fall – och landar i isbjörnens grotta. Kanske inte något för de minsta barnen.

Hela familjen kan äta så mycket ni vill i restaurangen Polar Pizza & Pasta medan ni roar er med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av busiga pingviner.
Missa heller inte Polar Pilot School där ni kan bli fullfjädrade testpiloter.

I Legolands Polar Land kan du och familjen uppleva en koloni av pingviner både över och under vattnet i Penguin Bay.

Du kan läsa mer om alla aktiviteterna på Legolands officiella hemsida.

Vi håller dig uppdaterad…

Besök gärna sidan med erbjudande Legoland regelbundet (eller gilla oss på facebook).

Vi uppdaterar denna sida kontinuerligt med nya tips, paketresor, rabatter och erbjudande till Legoland sommar 2019!

OBS! Känner du till ett erbjudande, en rabatt eller paketresa till Legoland som saknas i vår lista? Tipsa oss genom att lämna en kommentar nederst på sidan, så blir vi och alla Legoland-entusiaster glada.

Hade du nytta av informationen på sidan? Då får du gärna berätta för dina vänner om våra samlade erbjudanden. Det gör du enkelt med dela-knapparna nedanför.

Några bilder är lånade från Legoland.dk


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *