Erbjudande Legoland 2015

Letar du efter det bästa erbjudandet till Legoland och Danmark i sommar? Här listar vi sommarens alla Legoland erbjudande 2015.

Alla paketresor & erbjudande Legoland Billund - Stena Line, Scandic, Sembo mmRabatter på resan, boende nära Legoland och kompletta Legoland paketerbjudande med resa, inträde och boende i ett, eller senaste erbjudandet med gratisinträde.

Till alla erbjudanden

Om du planerar en Legolandsemester så bokmärk gärna sidan och besök den snart igen, eller gilla RESA MED BARN på Facebook, så får du alltid reda på när vi bloggar om Legoland eller när vi uppdaterat här på sidan Erbjudande Legoland.

Resa till Legoland Billund

Legoland är kanske Danmarks mest kända familjenöjespark. Besöker du danmark med barn ska ni inte missa ett besök på Legoland.

Legoland ligger i Billund och dit tar ni er enkelt:

Flera resebolag anordnar förmånliga Legoland paketerbjudande med resa, boende och entré in till Legoland. Vi har samlat alla erbjudande Legoland 2015 och paketresor i tabellen nederst på sidan.

Åkattraktionerna inne på Legoland är gratis men det kan vara långa köer under högsäsong och vissa av attraktionerna har åldersgräns. Man kan köpa speciella biljetter som ger förtur till attraktionerna (begränsat till en gång per attraktion), så att ni hinner med mer.

På Legoland Billund kan du och familjen lätt spendera en heldag eller mer tillsammans, för Legolands nöjespark är riktigt stort och där finns massor av aktiviteter som passar för barn i alla åldrar och förstås för oss vuxna som har barnasinnet kvar. Vi rekommenderar att man besöker parken under mer än 1 dag om ni vill hinna med allt som finns att göra på Legoland.

Alla Erbjudande Legoland 2015

Här presenterar vi information om aktuella erbjudande till Legoland från samarbetspartners* och alla övriga leverantörer.

Arrangör/Företag
Erbjudande
Kommentarer
20% på båtresan till LEGOLAND*Camping nära Legoland. Boka boende + båtresa och få 20% rabatt på båtresan.
Gäller Legoland och övriga destinationer
För dig som har ICA kort har Stena Line upp till 30% rabatt på två boendePAKET INKLUSIVE BÅTRESA OCH ENTRE.*Boka innan 17 maj, för extra förmånlig rabatt!
Uppge bokningskod "ICALEGO".
Kan inte kombineras med andra erbjudanden till Legoland.
Medlemsrabatt 20% på alla hotell*Bli medlem hos Scandic (gratis) och få 20% rabatt på boendet när du bokar på nätet.
Tips! Läs om några av våra Scandic-förslag för boende nära Legoland.
ICA-rabatt 20%*Nyttja din ICA rabatt för att bo på Scandichotel nära Legoland.
Billigaste färjepriset i kombination med boende*Alltid lägst färjepris när du bokar en paketresa till Legoland.
Boka båtresa till Legoland med upp till 30% rabatt.
Du får alltid marknadens lägsta pris på Stena Line och Scandlines när du bokar färja och hotell samtidigt.
Boende nära Legoland med boka tidigt rabatt*Boka boendet billigare genom att boka legolandresan tidigt under 2015. Även frinätter på vissa hotell bo tre nätter, betala för två etc.
3 biljetter till priset av 2När du bokar boende genom Dansommer
Paketerbjudande, antalet biljetter kan inte varieras eller kombineras med andra kampanjer.

LEGOLAND 2015 – Öppettider

LEGOLAND® öppnar igen den 28 mars 2015 (stänger den 1/11).
Observera! Legolandparken har stängt följande dagar under 2015:
7-11/4, 3-4/9, 10-11/9, 17-18/9, 24-25/9, 1-2/10 och 7-8/10.

Attraktioner med individuella öppettider

Vissa attraktioner som är temperaturberoende på Legoland har inte öppet hela säsongen. Några av dessa är Pirate Water Falls och Pirate Mini Water Falls som normalt har öppet från mitten av maj till slutet av augusti (14 Maj – 23 Augusti gäller för 2015). OBSERVERA att dessa attraktioner förblir stängda om dag-temperaturen ligger under 15 grader Celsius.

Pirate Splash Battle är öppen från den 1 maj - 27 september 2015.

OBS! Polar X-plorer förbli stängt om dag-temperaturen ligger under 10 grader Celsius

Nytt på Legoland 2015

Under 2015 landar världens största Starwars LEGO-modell på LEGOLAND, så har du barn som älskar Star Wars så är semesterstoppet givet.

Efter en resa från Times Square i New York landar den över 20 ton tunga LEGOStar Wars X-wing Starfighter på LEGOLAND Billund. Den är 13 meter lång, 3 meter hög och byggd av 5,3 miljoner LEGO-klossar.

LEGO® X-wing Starfighter visas upp i hangaren där Ice Pilots School håller till. Modellen väcks till liv med hjälp av en dramatisk ljud- och ljussättning, så att det känns som att man befinner sig på hangardäcket på ett intergalaktiskt rymdskepp. Tillsammans med själva LEGO® X-wing Starfighter finns en utställning av alla centrala figurer i filmens värld. Naturligtvis är de uppbyggda av LEGO klossar.

Tidigare nyheter i legolandparken

Inför säsong 2014 gör man Leoland lite läskigare! Ge dig ut på en rysligt rolig färd i Ghost – The Haunted House – om du törs…

I The Haunted House, vimlar det av vampyrer, spöken, monster och all världens läskiga kryp. Under den kusliga färden genom huset kan du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten, men se upp så att du inte går vilse eller skrattar ihjäl dig.
Du kan också se fram emot att träffa ”The Crazy Scientist”, vars experiment skickar iväg dig på en flygtur som kanske slutar med att ni störtar ner i avgrunden!

Se youTube filmen som ger en liten teaser på attraktionen…

Legoland Billund erbjudande 2012 - RESA MED BARN

Sommaren 2012 kunde Legoland erbjuda en stor nyhet för alla våghalsar. Polar Land är något för alla tappra polarforskare som har is i magen och ögonen på skaft Polar X-plorer är den galnaste upplevelsen i parkens historia.

På med skidglasögonen, hoppa ombord på de häftiga snöskotrarna och ge dig ut på upptäcktsfärd bland vilda polardjur och levande pingviner. Du åker i en rasande snabb berg-och-dalbana över, under och genom isbergen tills du hamnar på en frusen sjö och åker genom isen – i ett fem meters fritt fall – och landar i isbjörnens grotta. Kanske inte något för de minsta barnen.

Hela familjen kan äta så mycket ni vill i restaurangen Polar Pizza & Pasta medan ni roar er med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av busiga pingviner.
Missa heller inte Polar Pilot School där ni kan bli fullfjädrade testpiloter.

I Legolands Polar Land kan du och familjen uppleva en koloni av pingviner både över och under vattnet i Penguin Bay.

Du kan läsa mer om alla aktiviteterna på Legolands officiella hemsida.

Besök gärna sidan med erbjudande Legoland 2014 ofta. Vi uppdaterar denna sida kontinuerligt med nya tips, paketresor, rabatter och erbjudande till Legoland sommar 2015!

OBS! Känner du till ett erbjudande, en rabatt eller paketresa till Legoland som saknas i vår lista? Tipsa oss genom att lämna en kommentar nederst på sidan, så blir vi och alla Legoland-entusiaster glada.

Hade du nytta av informationen på sidan? Då får du gärna berätta för dina vänner om våra samlade erbjudanden. Det gör du enkelt med dela-knapparna nedanför.

Några bilder är lånade från Legoland.dk


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>