Skriv din reseberättelse -få två biobiljetter!

Skriv en reseberättelse och få biobiljetter

Vi vill publicera mer spännande reseberättelser och innehåll här på RESA MED BARN. Känner du dig manad att skriva om en resa du gjort tillsammans med barn? Vi bjuder på två biobiljetter om vi publicerar din artikel.

Vi vill förstås ha in så många artiklar som möjligt, och hoppas att just du blir sugen på att dela med dig av ett reseminne från en resa du gjort med barn. Publicerar vi din artikel får du som tack två biobiljetter.

Det är förstås också viktigt att vi publicerar läsvärda artiklar därför har vi satt upp några riktlinjer för hur vi önskar få in din artikel:

  • Din berättelse ska vara fokuserad på hur det är att resa med barn/familjen.
  • Vi behöver några fina bilder från resmålet och på er som reste. Om bilden hör till en viss del i berättelsen så namnge dem gärna, med t.ex. siffror) så vet vi hur vi ska lägga in dem.
  • Gärna något av dina bästa tips kring att resa med barn generellt, eller specifikt från ert resmål.
  • Minst 350 ord (förstås grammatiskt riktig och rättstavad). Bjud på dig själv och var gärna personlig, då blir det intressant att läsa…
  • Publicerar vi din artikel kan vi komma att göra mindre justeringar. Du får i så fall alltid godkänna dessa före publicering.

Mejla in din reseberättelse med bilder till info@resamedbarn.eu. Skriv gärna att det är en reseberättelse i ämnesfältet. Har du några frågor är det bara att mejla oss på samma adress så ska vi försöka svara snabbt.

Nu ser vi fram emot spännande, knasiga, roliga, förfärliga eller inspirerande reseberättelser direkt från verkligheten av att resa med barn!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *