Semesterhittaren – Bästa pris verktyg

Om du har bestämt vilken vecka du och familjen ska åka på semester, men inte bestämt resmål? Då kan du ha nytta av Vings nya smarta planeringverktyg Semesterhittaren.

Till Semesterhittaren

Välj vilken period du vill resa, hur länge du vill vara borta och vilken hotellstandard du vill ha – så sköter semesterhittaren resten. Ett lätt sätt att se vilka avgångar som finns till de olika resmålen! Dessutom ser du direkt priset på resan i kalendern vilket är praktiskt om det inte är så viktigt exakt vilken dag eller vecka ni reser.

Nedan ett exempel som visar resor i Juli månad från Stockholm – Arlanda.

Reseplanerare hitta resmål
Regnar semestern bort och ni snabbt behöver hitta en resa, och när det kanske dessutom inte är så viktigt vilket resmål ni hamnar på, så länge det innebär SOL, BAD och härliga dagar på STRANDEN. Då är semesterhittaren ett utmärkt verktyg.

För dig som planerar en resa, missa inte vår sida där vi tipsar om Bästa Resmål till solen månad för månad för dig som ska resa med barn.

Efter att du hittat din resa med semesterhittaren, kan du gå in och läsa om alla reseguider som besökare skickar in. Där kan du söka på resmål, resemånad och till och med efter ett specifikt hotell, så får du veta hur andra som rest med barn upplevde sin semester.

Vart går din nästa resa? Kanske hittar du den genom semesterhittaren 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *