15% Rabatt på Apotek Hjärtat

Erbjudande Apotek Hjärtat

Ibland när vi nosar upp erbjudanden och rabatter till er så blir det tyvärr fel. Förra veckan tipsade vi om ett erbjudande på 20% på Apotek Hjärtat som hade gått ut. Men p.g.a. missförståndet så erbjöd Apotek Hjärtat genast en alldeles egen RESA MED BARN rabatt!

Apotek Hjärtat ger dig 15% på ett helt köp när du uppger erbjudandekoden ”RESAMEDBARN15” i kassan. Minsta ordervärde är 300kr och det gäller ej på receptbelagd medicin. OBS! Alltid med fri frakt och snabb leverans.

Erbjudandet gäller fr.o.m. idag (27 jan) och en vecka framåt, t.o.m. den 2 feb 2018. Så nu kan du passa på att fylla på reseapoteket inför en kommande resa, eller varför inte bara toppa upp hemmaapoteket så här i influensatider.

För dig som ska ut och resa snart så vill vi gärna tipsa om vår packlista för reseapotek för barn som vi dessutom precis uppdaterat.

Det finns även flera andra erbjudanden på specifika produkter på Apotek Hjärtat just nu som är bra att ha med på resan. T.ex. 2 paket våtservetter för baby för 29 kr (ord. pris 25 kr/pkt), rabatt på vätskeersättning och Nezeril nässpray och Braun örontermometer mfl. Alla aktuella erbjudanden hittar du här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *