Barnbiljett för alla till Legoland

Vi har bestämt oss för att hålla lite extra koll på alla Legoland erbjudande och rabatter här på RESA MED BARN. Så fort vi hittar ett nytt erbjudande, så bloggar vi om det. Ibland är verkligen erbjudandet mitt framför näsan på oss märkte vi när vi nästan satte flingorna i halsen i morse…

Uppdatering 2013-02-19
Det finns ett nytt erbjudande från Kellogg’s för säsong 2013, som du kan läsa mer om här!

Har du sett att Kellogg’s Corn Flakes just nu kör en Legoland tävling, där man kan vinna en VIP-RESA till Legoland.

En tävling i sig är ju alltid kul om man vinner… men det fina med Kellogg’s Legoland erbjudande är att det på varje paket faktiskt finns en barnbiljett, med inträde till Legoland till ett värde av 325 SEK.

Du behöver alltså inte vara med och tävla för att spara pengar…

För att använda barnbiljetten till Legoland, klipper du ut och lämnar in biljetten på biljetthuset, så får du en fribiljett för ett barn (3-12 år) om du samtidigt köper en vuxenbiljett till fullt pris.

Har ni två barn? Köp ett Corn Flakes paket till så har ni sparat 650 SEK istället. Men förutsättningen är förstås att ni då är två betalande vuxna…

Biljetten är giltig under perioden 31 mars – 28 oktober 2012.

Vinn en VIP-RESA till LegolandLite kort om Legolandtävlingen

För dig som dessutom vill vara med och tävla. Tävlingen varar från den 1 mars till 31 juli och vinnaren dras den 3:e augusti 2012. Priset kan nyttjas 2012 eller 2013…

Var med och tävla genom att skicka in en teckning som visar hur just er drömtur till LEGOLAND ser ut. Den mest originella teckningen vinner en VIP-resa till Legoland Billund för hela familjen.

Teckningen skickar du in till Nordisk Kellogg’s Sverige, Ekbacksvägen 28, 168 69 Bromma, före den 31 juli 2012. Glöm inte att skriva din adress och telefonnummer!

Så ska du och din familj till Legoland i sommar, så är det bara att springa in i affären och hugga en Kellogg’s Corn Flakes paket, om du inte redan råkar ha ett paket på köksbordet!

Här hittar du alla samlade erbjudande till Legoland Billund.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *