Bästa erbjudandet till Legoland 2012

Legoland Billund - Danmark med barn

Förra sommaren semestrande vi i Danmark med vår segelbåt under en månad i Augusti. Ett av barnens höjdpunkter under segelsemestern var ett sedan länge inplanerat besök på Legoland Billund.

Några av inläggen från båtsemestern i Danmark kan du läsa under kategorin Danmark på bloggen. I ett senare inlägg tänkte jag skriva lite mer om besöket på Legoland, men för dig som står i startgroparna för att boka en resa till Legoland i sommar, vill jag nu bara passa på att tipsa om en bra sida som vi har här på sajten, där vi samlar alla Erbjudande till Legoland.

Vi uppdaterar Legolandsidan med aktuella erbjudanden kontinuerligt, med alltifrån medlemserbjudanden till gratis inträden vi hittar på bullpåsar (Pågen körde en kampanj, förra sommaren)!

Danmark med Barn - Erbjudande till Legoland 2012Kika gärna in på sidan med erbjudanden till Legoland och tipsa oss om du skulle ramla på ett bra erbjudande. Att resa till Legoland är något som många barn har högt på önskelistan för den kommande semestern.

Givetvis är det en god hjälp för semesterplånboken om det går att boka Legolandresan till ett lägre pris, eller med ett gratis inträde.

Bästa Erbjudandet till Legoland just nu!

Just nu och fram till 26/2 2012 kan du boka resan till Legoland med Sembo. Då ingår Resortpass för en person i priset. Resortpasset får ni vid ankomst i samband med incheckningen. Ofta finns det även frinätter på hotellen…

Nu när det snart är vårkänning, är det hög tid att börja drömma sig bort till sommarens resor med barn, kanske en som går till Legoland?

Om du funderar på en resa till Legoland i sommar, missa inte mitt kommande inlägg från besöket förra sommaren. Där skriver jag lite om det bästa på Legoland och det som inte gick riktigt som vi tänkt oss! Gilla RESA MED BARN på facebook, så blir du löpande uppdaterad om nya inlägg från oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *