Gratis inträde till Legoland

Gratis inträde till Legoland för barnen

Så har det första säkra vårtecknet kommit! Erbjudande på Kellogg’spaketen om gratis inträdesbiljett för barn till Legoland.

Liksom förra året kommer vi även under 2013 att hålla utkik efter alla erbjudanden som gör resan till Legoland billigare. Planerar du och familjen en resa till Danmark och Legoland i sommar? Titta in på vår Legoland erbjudande sida som vi håller uppdaterad, eller gilla RESA MED BARN på facebook så blir du alltid informerad när vi hittar nya erbjudanden.

Just nu är det alltså Kellogg’s paketen som har inträdesbiljett för barn till Legoland på baksidan till ett värde av 346 kr.

Ofta är det mest prisvärt att hålla utkik efter en paketresa till Legoland, där resa, boende och kanske även inträde redan ingår.

Om du istället vill utnyttja gratisbiljetterna för barn (oftast gäller dessa då tillsammans med fullt betalande vuxen), så kanske du letar efter ett billigare boende nära Legoland.

Ett tips är i så fall att titta närmare på Scandic hotell (där du får 20% i medlemsrabatt under weekends och där barn under 13 bor utan extra kostnad). Ett annat sätt att bo relativt billigt är att boka in er på Legolands camping.

Har du hittat ett erbjudande till Legoland? Tipsa oss gärna genom att lämna en kommentar här nedan…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *