Legoland med bebis

Legoland med bebis

När du besöker Legoland i sommar och dessutom har en liten bebis med dig, är det bra att veta vad det finns för förutsättningar på Legoland för att byta blöjor, amma eller värma en vällingflaska. Blir besöket enklare blir det också roligare…

Givetvis är Legolands hela koncept barnvänligt, parken är ju främst skapad för barnfamiljer, men det är inte alltid som nöjesparker ger förutsättning för att enkelt ta hand om de riktigt små barnen. Men det har Legoland tänkt på. I samarbete med Libero, har Legoland byggt ett eget barnsköthus som man döpt till Legoland Babycare.

Läs tips: Aktuella erbjudande till Legoland & Välja rätt paketresa till Legoland.

Inne på Legoland finns ett amningsrum där du sitter bekvämtLegolands Babycare för småttingar

En bit in i Legolandparken ligger minihuset – Babycare. Där har man gjort i ordning ett helt litet hus som rymmer allt du behöver för att ta hand om din lilla bebis.

Där finns rum där mammor som ammar kan sitta bekvämt i sköna fåtöljer, eller där du kan flaskmata med ersättning eller välling i lugn och ro.

Fåtöljerna är bekväma och miljön trivsam och lugn och störs bara av en och annan bebis som inte vill vänta längre på mat 😉

Libero sponsrar Legoland med blöjorInne på Legoland Babycare finns det också skötrum med många skötplatser där du kan byta blöjor och pyssla om din bebis. Ingen trängsel och allt var fräscht och rent…

Dessutom sponsrar Libero på blöjor i alla babystorlekar. Vilket också är bra att känna till om du mitt under Legolandbesöket skulle inse att du tagit med för få blöjor, något som annars blir riktigt jobbigt…

Givetvis finns där också toaletter.

Mikro & vattenkokare i skötrummet på LegolandI det lilla köket finns det som behövs. Tillgång till vatten, vattenkokare och mikrovågsugn, så att du enkelt kan göra i ordning din medhavda ersättning, välling, gröt eller vad det nu kan vara.

Trots att Legoland är stort och det rimligtvis måste finnas massor av bebisar inne i parken, var det ingen trängsel i köket eller inne i Babycare huset.

Det finns lånevagnar vid ingångenLegoland med barnvagn

På Legoland finns det olika höjdnivåer, men det går ändå bra att ta sig runt överallt med barnvagn, eftersom hela Legoland är handikappanpassat.

Har du småbarn med dig, som inte orkar gå så långt går det bra att låna en barnsulky på Legoland, vilket verkligen rekommenderas om du inte har med en egen vagn. Legolandparken är stor så det är antagligen vagn eller dina axlar som gäller efter ett tag.

Nu vet du lite mer om förutsättningarna inför ett besök på Legoland med bebis.
Barn under 3 år går in gratis på Legoland. Vill du ha mer inspiration inför besöket, ta en titt nedanför på våra övriga Legolandartiklar.

Dela artikeln med dina vänner, använd knapparna nedanför!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *