En Legoland Paketresa – Ingår entré avgiften?

Billigare semester i Danmark med barn - Legoland paketresa

Är en resa till Legoland i sommar är något som står högt upp på ditt barns önskelista? Att resa till Legoland är inget billigt projekt för en barnfamilj, men som tur är så finns det knep för dig att hålla priset på Legolandsemestern nere. Ett sätt är att leta efter en Legoland paketresa, men jämför du äpplen med äpplen?

Aktuella Legolanderbjudanden och paket för 2013 hittar du här.

Researrangörer som ofta anordnar just paketresor till Legoland är Stena Line (när du reser med egen bil) och flera Bussresearrangörer.

Vad menas med en Legoland paketresa?

Men en paketresa till Legoland avser man oftast boende och själva resan, ibland ingår även inträde till Legolandparken som en del i Legoland paketresan.
Det som gör en Legoland paketresa billigare än om du bokar varje del separat är många gånger just det faktum att entréavgiften till Legoland ingår, men ibland kan specifika Legoland erbjudande med hjälp av t.ex. medlemskort ICA kort erbjudande eller COOP MedMera ge riktigt bra rabatter på till exempel boende, så det är inte alltid som en paketresa är det billigaste alternativet.

Underskatta inte kostnaden för entréavgiften

När du bokar en paketresa till Legoland är det viktigt att beakta om själva inträdet ingår eller inte i Legoland paketresan, samt för hur många dagar.

Entré avgiften en väsentlig del av en legoland paketresaFör inträde till Legoland är faktiskt ganska dyrt, speciellt drar kostnaderna snabbt iväg för en stor barnfamilj.
Inträde till Legoland 2012 kostar en dag för en familj med 2 vuxna och 2 barn (under 14 år) 999 kr.

Själva entré avgiften till Legoland är alltså inte direkt en försumbar del i en legoland paketresa, så det gäller att jämföra erbjudandet med och utan entréavgift i respektive paketresa.
Det är skönt ändå att alla åkattraktionerna inne på Legoland är gratis.

Ett Legolanderbjudande mitt framför näsan?

Eftersom Legolandsemester är så populärt bland oss barnfamiljer, finns det ofta flera Legolanderbjudande under sommaren, både på paketresor och specifika erbjudande på endast entréavgiften.
Förra sommaren körde både Coca Cola och Pågen erbjudande till Legoland på sina produktförpackningar.

Sitter du just nu med ett erbjudande på en Legoland paketresa framför näsan? Gå då genast in på vår sida med Legoland Erbjudande och tipsa oss om erbjudandet du hittat. Där hittar du även aktuella erbjudande till Legoland just nu, både på paketresor och andra Legolanderbjudande.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *