Prisvärd paketresa till Legoland just nu

Se upp, här kommer ett prisvärt erbjudande till en av sommarens familjefavoriter, Legoland. Du kanske redan vet att vi löpande samlar alla Erbjudande till Legoland på ett och samma ställe.
Nu vill vi tipsa om ett riktigt förmånligt Legoland paket från Stena Line, som ger dig 30% rabatt på paketresan just nu för dig med ICA kort.

Uppdatering: 2013-02-15
Här nedan beskrivs ett erbjudande som gällde för sommaren 2012.
Aktuella Legolanderbjudande för 2013 hittar du här.

30% ICA rabatt till LEGOLAND

Med Stena Lines Legoland erbjudande får du just nu upp till 30% rabatt på båtresa och boende med ICA kortet.
Bo på utvalda Scandic hotell med ICA kort nära LEGOLAND® och få allt serverat på semestern. Ni kan även välja att bo på Lalandia i stora semesterhus med självhushåll, där även bad- och lekland ingår.

Stena Line paketresa till LegolandI Legolanderbjudandet från Stena Line, ingår även Båtresan Göteborg – Frederikshavn/Varberg – Grenå
På färjan till Danmark kan barnen busa i lekrummen och upptäck alla barnaktiviteter tillsammans med Nicke Nyfiken på dagsturer mellan 23/6-12/8.

Nicke Nyfiken bjuder barnen på buffé* med mjukglass och dessutom får ni fri entré för barn till 94 attraktioner på Jylland.

*Max 3 barn tom 14 år per betalande vuxen, gäller perioden juni-augusti.

LEGOLAND har öppet  31 mars – 28 oktober 2012.

Denna paketresa tycker vi är det bästa Legoland erbjudandet just nu! Men Legoland är ett populärt resmål som du ofta kan hitta prisvärda rabatterbjudande till.

På sidan Erbjudande Legoland 2013 hittar du alla aktuella paket och erbjudanden till Legoland på ett och samma ställe. Kika in där innan du bokar ditt legolandpaket för sommaren 2013.

Har du inte ICA-kort kan du ansöka om det här.

Tipsa gärna någon du känner om erbjudandet till Legoland. Använd knapparna här nedanför…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *