Tävla om en Legolandsemester!

Uppdaterade erbjudanden till Legoland

Låter en gratissemester till LEGOLAND® för hela familjen lockande? Berätta om en resa du gjort med barn. På 6 minuter kan du vinna en resa till LEGOLAND®!

UPPDATERING:
Tävlingen är avslutad. Läs om det vinnande bidraget här.
För dig som planerar en semester till Legoland? Här hittar du bra erbjudande på paketresor till Legoland.

Tillsammans med Stena Line anordnar RESA MED BARN en tävling där du kan vinna en båtresa med bil, boende och inträde till LEGOLAND för hela familjen till ett värde av ca 5.800 SEK. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i en resmålsguide här hos oss.

Att fylla i en resmålsguide är både roligt och enkelt. Du använder formuläret här och svarar på några enkla frågor och ger några av dina bästa tips från en resa du gjort med barn. I slutet av formuläret checkar du för rutan, Jag är med och tävlar om en resa till LEGOLAND.

Fyller i en resmålsguide göra du faktiskt på under 7 minuter, men det är klart att lägger du lite extra kärlek på din guide, blir den ännu bättre! Varför inte bifoga någon fin bild från resan, för visst har du minst en underbar bild från resan, så blir din resmålsguide till en fantastisk inspirationskälla för alla som älskar att göra resor med barn.

En jury utser den bästa resmålsguiden och vinnare av tävlingen! Tävlingen pågår t.o.m. 29 Juli 2012.

Detta kan du vinna

Om du vinner får du en båtresa med bil, entré till LEGOLAND och 1 natt i standardrum för 2 vuxna och 2 barn på Hotel LEGOLAND ® värde ca 5800 kr.

Vinn en paketresa till LegolandOmbord på Stena Line händer det mycket kul i sommar och på båten finns det lekrum och annat kul som gör resan till ett litet äventyr i sig själv!

På Hotel LEGOLAND bor ni bekvämt mitt i parken bland miljoner LEGO® klossar!

Det finstilta om tävlingen!

Stena Lines och RESA MED BARNs anställda får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. En jury kommer att utse vinnaren. Beslutet kan inte överklagas.

Vinsten gäller 2 vuxna och 2 barn (tom 14 år) och gäller fram till och med att Legoland stänger den 28 oktober 2012.

Vad väntar du på? Var med och tävla nu!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *