The Reef – Tropisk familjesemester i Danmark!

Badhotellet Fredrikshavn

Tycker du att det är för dyrt att resa på familjesemester till ett tropiskt paradis? Tag båten från Sverige till Fredikshavn istället och upplev The Reef – den lilla otillgängliga ön någonstans i västra Karibien!

UPPDATERING!
Missa inte vår sida med Aktuella Erbjudanden till The Reef.

I somras hade Hotell & Resort i Fredrikshavn (tidigare Badhotellet) i Danmark nyöppning för sitt tropiska familjeparadis The Reef. Här hittar du erbjudanden för hela familjen till ”Karibien” med Stena Line. Övernattning och båtresa inkluderad. Stena Line har även dagsturer till förmånliga familjepriser.

Det är tveksamt om detta äventyrsbad slår en riktig Karibisk semester, men det är i alla fall mycket prisvärt. På The Reef har man skapat en tropisk värld med effekter som tropiska regn och åska, där vatten, växtlighet, ljud och ljus skapar en illusion som tar dig långt långt bort från den smällkalla vintern…

På den Karibiska ön finns Thunder Bay – ett långgrunt strandparadis (se bilden överst i posten). Secret Cave – med hemliga passager och tunnlar för den äventyrslystne och mycket annat som passar både stora och små.

Efter att ha varit på upptäcksfärd runt ön, kan ni slå er ner i Lobster Bob’s bar för en svalkande drink, eller familjemiddag.

Tropisk semester i Danmark - Badhotellet Fredrikshavn

The Reef är ett perfekt mål för en minisemester i Danmark, för dig som vill komma bort över t.ex. helgen och erbjuder något både för vuxna och för barn.

Har du besökt The Reef? Lämna gärna en kommentar här och berätta för oss om hur ni upplevde ert besök.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *