Backpacking med barn tips

Backpacking - RESA MED BARN

För en tid sedan skrev vi ett inlägg om att backpacka i Thailand med barn. Det bästa sättet att förbereda sig innan du backpackar med barn, är förstås att få inspiration och dela erfarenheterna från andra som redan gjort samma sak.

Läs gärna vårt backpacka i Thailand med barn inlägg igen, men vad vi vill tipsa om i detta inlägg är en jättebra källa till inspiration för alla er som vill backpacka, med eller utan barn, nämligen Backpacking.se

På Backpacking.se hittar ni en guldgruva av reseerfarenhet på deras backpackingforum. Här kan du ställa frågor till andra som älskar att backpacka, eller dela med dig av dina egna erfarenheter.

Bland annat har man på sitt forum, kategorin Backpacka med Barn. Det ligger inte så många trådar där än, men startar du en tråd där så kan du säkert få många goda tips inför din egen backpacking med barn. Ett annat och mycket populärt forum på backpacking är förstås Reseforum Thailand.

Utöver att du kan diskutera backpacking i alla dess former på sajten, så finns där också härliga fotoalbum som verkligen får det att suga i magen av längtan att resa… bland annat ett med Bilder från Thailand.
Många familjer som ska backpacka med barn för första gången väljer just att backpacka i Thailand, eftersom det är väldigt smidigt och enkelt att resa med barn i Thailand med eller utan ryggsäck.

Om du själv har erfarenhet av att backpacka med barn, hoppas vi att du skickar in en reseberättelse och inspirerar alla andra som funderar på att backpacka med barn.

Vad är din erfarenhet, lätt eller svårt att backpacka med barn? Vilka var utmaningarna och vilka är dina bästa minnen? Lämna oss en kommentar…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *