Barnvänligt och personligt boende i Thailand

Mabelhouse - Boende i Thailand - RESA MED BARN

För barnfamiljer är det ofta praktiskt att boka en paketresa när man åker på semester, just för att du får allt ordnat och för att resebolagen har fokuserat mycket på just barnfamiljers behov.
Men självklart går det bra att fixa resan och privat boendet själv eller med hjälp av ett mindre och lokalt företag. Ska du semestra i Thailand och är ute efter något lite mer personligt kan du vända dig till Mabelhouse.se som drivs av se två goa Göteborgare Mabel och Lasse.

Mabelhouse opererar från Siambukten i Thailand, som ligger sydost om Bangkok längs en vacker strand som sträcker sig runt en udde, omgiven av fina sandstränder med kristallklart vatten och det genuina Thailand. Siambukten ligger säkert geografiskt och mycket skyddat för naturkatastrofer som jordbävningar och tsunamis (flodvågor).

Mabelhouse kan vara ett intressant alternativ för dig som är ute efter ett privat boende, men som ändå vill känna dig lite extra omhändertagen och få bra information och service på plats. 
Vi ställde frågan om vad som speciellt gör Mabelhouse till ett bra alternativ för barnfamiljer och för oss som vill semestra i Thailand med barn och fick följande svar från Mabel:
”Folk känner sej trygga när de vet att vi finns i närheten och de kan alltid nå oss. Vi finns ju alltid på plats och möter upp när du anländer och ger all information om vad som finns att göra för barnfamiljer som t.ex. utflykter, restauranger, affärer, fortskaffningsmedel, mm.
Vi finns även där om någon blir sjuk, du kan ringa oss och vi hjälper till, om det behövs, med t.ex. sjukhusbesök.

Man informerar också om saker som är viktigt att tänka på, som hur man hanterar värmen, vikten av att dricka mycket vatten och att smörja in sig med solskyddsmedel, myggmedel och annat som kan vara bra att känna till. 
Samma service är svår att få från människor som hyr ut sina privata lägenheter/hus eftersom de ju inte är på plats.

Om du lyckas fixa ett flyg till Thailand billigt, så kan Mabelhouse hjälpa till med att ordna transfer från flygplatsen med säker chaufför som är licensierad och har bilbarnstolar, annars något som bara charterbolagen har som service. Att resa säkert med barn i den Thailändska trafiken kan annars vara svårt och det är långt ifrån självklart att du kan boka en taxi där bilbarnstol finns att tillgå.

Man har flera barnvänliga alternativ vad gäller boendet. Bland annat har man från den 1 september 2011 tre nya familjebungalows färdiga på Villa Ravadee inför säsongen 2011-2012. Husen består av två sovrum och två badrum pentry och ett vardagsrum som vetter ut mot en underbar uteplats. POOL/BARNPOOL alldeles vid strandkanten.

Läsa mer eller boka boende på Mabelhouse.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *