Köpa bilbarnstol på nätet

Köpa Bilbarnstol på nätet - RESA MED BARNHär hittar du information om vad som är bra att tänka på när du ska köpa bilbarnstol på nätet. Här hittar du även säkra bilbarnstolar av kända märken som Maxi-Cosi, BeSafe och Britax till lägsta pris och med prisgaranti.

Om att köpa bilbarnstol på nätet

Det finns flera sajter som säljer bilbarstolar på nätet. Konsumentköplagen ger dig rätt när du köper en vara på distans att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Du kan lugnt beställa bilbarnstolen online, prova att stolen passar bra i bilen och returnera bilbarnstolen (som måste vara i nyskick) om du inte skulle vara nöjd.

Klicka på bilbarnstolen nedan för mer information eller för att lägga en beställning. Leveranstid på bilbarnstolar är normalt 1-3 dagar och vanligtvis skickas stolen samma dag som du lägger beställningen, förutsatt att bilbarnstolen finns i lager.

Här är några tips till dig som ska köpa en bilbarnstol online:

  • Jämför äpplen med äpplen! När du ska köpa bilbarnstol på nätet, var uppmärksam så att det verkligen är samma modeller du jämför, liksom att fraktkostnaden är inkluderad i det pris du jämför. Samma gäller om du tänker köpa direkt i butik.
  • Kontrollera reglering kring retur av bilbarnstolen (vem står för returfrakten? Det brukar variera beroende på orsak för returen)
  • Välj en välkänd online eller nätbutik. Det finns flera små uppstickare som prövar lyckan en tid på nätet för att sedan gå i konkurs. När du ska köpa bilbarnstol på nätet, välj en nätbutik som har funnits med en tid. Det borgar för en bättre service.

Köp bilbarnstol på nätet

Här kan du köpa bakåtvända bilbarnstolar med tillbehör från välkända och trygga nätleverantörer som funnits länge i branchen och som dessutom erbjuder marknades lägsta priser. Vi har valt Lekmer och Jollyroom till våra samarbetspartners.
Jollyroom har dessutom prisgaranti, vilket innebär att du alltid får bilbarnstolen till samma pris om du skulle hitta en till ett lägre pris i en annan butik samt fri frakt när du handlar för över 1000 kr.

Välj rätt bilbarnstol! Läs mer om att välja rätt Bilbarnstol – Ålder och Regler