Erbjudande The Reef Fredrikshavn 2018

Erbjudande till the reefLetar du efter det bästa erbjudandet till The Reef och Danmark? Här listar vi alla The Reef erbjudande 2016.
En kort båtresa över till Fredrikshavn ligger The Reef – ett fantastiskt äventyrsbad med tropisk känsla och massor av badupplevelser för hela familjen.

Utöver aktuella erbjudanden till The Reef kan du här även läsa reseguider från andra barnfamiljer som besökt The Reef Hotel & Resort och få praktisk information som gör att ni får ut mer av besöket.

Till alla erbjudanden

Om du planerar ett besök till The Reef, så bokmärk gärna sidan och besök den snart igen, eller gilla RESA MED BARN på Facebook, så får du alltid reda på när vi bloggar om The Reef och andra populära besöksmål i Danmark som t.ex. Legoland och uppdaterar med aktuella erbjudanden.

Reseberättelser & YouTube-klipp från The Reef

Nyfiken på hur andra barnfamiljer upplevde besöket på The Reef Hotel & Resort? Här nedanför hittar du reseguider från The Reef som skickats in av andra som besökt The Reef med barn samt YouTube-klipp från vårt besök på badlandet och under båtresan dit.

Läs som tips inför besöket, eller om du varit där, varför inte skriva en egen reseguide!


Alla Erbjudande The Reef 2018

Här presenterar vi information om aktuella erbjudande till The reef från samarbetspartners* och alla övriga leverantörer.

Vi har samlat aktuella erbjudanden till The Reef, spara pengar genom att boka vistelsen på The Reef med ett bra paketerbjudande, eller en rabatt på till exempel överfärd med färja och boende:

Arrangör/FöretagErbjudandeKommentarer
The Reef över dagen från 226 SEK/p*Över dagen-erbjudande till The Reef.

Tips: Det finns begränsat antal platser per dag till The Reef över dagen erbjudandet.
Hittar du inga lämpliga avgångar med lediga platser för Badhotellet The Reef kan det ändå finnas lediga rum på hotellet som ger tillträde till The Reef. Ett alternativ kan vara att övernatta på Scandic The Reef, då ingår tillträde till badet.
The Reef Nyårserbjudande*Nyår i badlandet (familj)
Karibiskt nyårsfirande i The Reefs badland för hela familjen.
Resa 1 natt fr 2 062:-/person
Totalt 8 246:-/2 vuxna + 2 barn
Båtresa t/r med 1 natt i 4-bädds familjerum samt Frukostbuffé
Rabatt på färjan*Alltid rabatt på färjan när den bokas tillsammans med boendet. Ibland finns även kampanjer med ICA-rabatten.
Prisgaranti och samla nätter*Lägsta prisgaranti som du kan läsa mer om här.
Samla reward-nätter. 10 nätter ger en bonusnatt.

RESA MED BARN har gjort ett YouTube klipp från båtresan på väg till The Reef.

Mer om The Reef

Badhotellet The Reef ägs av Stena Line och drivs av Scandic, vilket givetvis förklarar att du hittar flera kombinationserbjudanden med färja och boende genom just Stena Line och Scandic.

The Reef mer än ett äventyrsbad

The Reef är ett unikt vattenäventyr för hela familjen på Scandic Hotel & Resort i Frederikshavn med praktiskt gångavstånd från färjeterminalen.
Ni bor bekvämt mitt i äventyret. Här möts ni av 32-gradig värme, vågskvalp, musik, och en varm bris i palmbladen. Bada, klättra och dyk efter skatter eller pausa i några av de härligt varma bubbelpoolerna.
Här skapar vatten, växtlighet, ljud, ljus och musik en helhetsupplevelse som är något helt annat än traditionella äventyrsbad.

Luften var varm och fuktig, vattnet varmt och turkost, palmer, ljud av delfiner under vattnet, ljud av fågelkvitter över vattnet, korallrev, bananklasar, vågmaskin var 30 min med åska och blixtrar från taket som kändes riktigt verkligt.

Utdrag ur reseberättelse: Mysig mamma-barn resa

Äventyrsbadet i FredrikshavnDen tropiska vattenvärlden är över 1500m2 stort och har byggts upp runt ett berg. Ni kommer in i ett landskap som hämtat sin inspiration från Karibien med palmer och fågelsång.
Total 5 pooler håller cirka 29 grader och lufttemperaturen ligger på regnskogstempererade 32 grader.

Vattenrutschbanan som är 80 meter lång avslutas med 10 meters fallhöjd ner till poolen!
Längst ner i den 3.5 meters djupa hoppbassängen kan ni hitta stora guldmynt som man kan ta med upp och byta mot en god glass. Bland massa palmer och grönska hittar ni också de 5 spa-poolerna som är uppvärmda till 37 grader och ett ångbad.

Vattenvärlden fortsätter utomhus, där det finns soldäck och en stor uppvärmd pool med fontäner, ett utomhus spa och 2 bastur.

Tanken kring the Reef och vad som skiljer The Reef från andra badland.

Bo som en äkta pirat

Nu kan ni bo som en äkta pirater i Scandic The Reef’s temarum. Rummen är inreda helt i spännande priratstil med plats för 2 vuxna och 2 barn. Dessutom finns roliga Wii-spel, hemlig skattkista med överraskning och mycket mycket mer!

ÖPPETTIDER för äventyrsbadet The Reef 2018:

Söndag – torsdag: kl 08.00-21.00
Fredag – lördag: kl 08.00-22.00
Under skollov (juli-aug, höstlov, sportlov): alla dagar kl 08.00-22.00

OBS! Tänk på att tillgång till The Reef bara garanteras hotellets gäster. Inträde för övriga besökare är alltså begränsat. Du kan i mån av plats boka Danmark över dagen med bad. Då är du också garanterad inträde, inte annars!

Tips inför ert The Reef – badäventyr

  • Äventyrsbadet/hotellet ligger på gångavstånd från terminalen, lite norr om färjeläget. Så du behöver inte ta bilen över om du tar färjan.
  • Ta med 10 DKK mynt för skåpet i omklädningsrummet.
  • Glöm inte badkläder (det finns inte möjlighet att låna på hotellet).
  • Badlakan kan hyras i receptionen för DKK 20 och badrock för DKK 75. (Man får inte använda hotellrummens handdukar)
  • Barn under tre år måste ha badblöja
  • Barn måste ha sällskap av vuxen

Hade du nytta av den här sidan? Tipsa gärna någon du känner om vår The Reef sida med aktuella erbjudande, information och reseberättelser genom knapparna nedanför.