Köpa solhatt för Barn & Baby

Solhatt Barn och BabyPå denna sida hittar du söta och tuffa solhattar för barn och baby samt solkepsar med UV skydd. Det är lätt att ditt barn bränner sig på näsa, öron och nacke. Med en bra solhatt som täcker, skyddar du ditt barn från den starka solen.

På sommaren är det solhatt på som gäller! Men solhattar liksom solglasögon har en fantastisk förmåga att tappas bort. Här hittar du fina, men ändå prisvärda solhattar så att du kan köpa flera på en gång. En extra solhatt på dagis, kanske i bilen eller på sommarstället (gärna namnade med var de ska vara), så ökar chansen att solhatten finns när den behövs.

Vi samarbetar med Babyshop och Lekmer som har ett stort utbud av solhattar och solkepsar till marknadens lägsta priser. Bland solhattarna och solkepsarna för barn hittar du kända märken som Lundmyr, Zunblock, Swimpy och Playshoes.

Om Solhattar och solkepsar för barn

Med en solhatt på ditt barns huvud som täcker nacke och har en stor skärm (extra brett brätte) vet du att ditt barn är skyddad från solen samtidigt som en solhatt eller solkeps hjälper till att skugga ögonen.

Vissa barn vägrar använda barnsolglasögon och då kan en solhatt eller en solkeps som sitter bra på ditt barns huvud vara ett acceptabelt alternativ. För din lilla baby är det förstås bara solhatt som gäller…

En bra solhatt ska sitta ordentligt fast på huvudet, solhattar eller solkepsar ska skydda ditt barns ansikte, nacke och öron. En bra solhatt måste givetvis också tåla sol, saltvatten och ett besök i tvättmaskinens skontvätt.
Solhatten ska torkar snabbt efter badet och bör heller inte blekas i solen.

Glöm inte att särskilt se efter att solhatten, solkepsen har en hög solskyddsfaktor. Många solhattar för barn har solksyddsfaktor 50+.

3 fördelar med solhattar & solkepsar

  • Skyddar ditt barns ansikte och nacke från solens brännande strålar
  • Skyddar ögon från skarpt ljus
  • Hjälper till att hålla barnets huvudet svalt (minskar risk för solsting)

Solhattar till barn & Baby – Att tänka på vid användning

Var observant på att ditt barn verkligen använder sin solhatt eller solkeps. Även om solhattar är aldrig så bra som solskydd, så gör de ingen nytta när de inte sitter på! Det räcker med några minuter i starkt solsken för att bränna näsan.
De flesta barn tycker att det är skönt med en solhatt på huvudet när solen är stark, men om ditt barn inte vill använda sin solhatt kanske det är för att den inte sitter bra på huvudet, prova i så fall en annan modell som t.ex. en mjuk solkeps.

Man känner bara av att man bär hatt de första minuterna, därefter registrerar inte längre hjärnan trycket mot huvudet. Kan du se till att ditt barn behåller sin solhatt på i början är chansen alltså stor att solhatten får sitta kvar på huvudet…

Tipsa gärna dina vänner på facebook om solhattar och andra solskyddsprodukter


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *