Solskyddskläder Barn

Solskyddskläder för barn som passar bra vid sol, bad och strandaktiviteter… Det säkraste sättet att skydda ditt barn från solen är att använda solskyddskläder på små så väl som stora barn.
Här hittar du solskyddskläder för barn och små bebisar från välkända märken och leverantörer med bästa pris garanti.

Läs mer om solskyddskläderna för barn, eller handla genom att klicka på någon av kategorierna här nedanför.

solkläder för barn - SolglasögonSolglasögon

Med solglasögon slipper ditt barn irriterade ögon av den starka solen. Klicka på bilden för att komma till våra solglasögon för barn.

solprodukter för barn - RESA MED BARNBadskor och anti-halksockor

Med badskor på fötterna kan man gå på den heta sanden utan att bränna sig och riskerar inga skärsår under de mjuka små barnafötterna.

Sol och bad produkter för barn - RESA MED BARNUV-dräkter, Solskyddsdräkter

Slipp kladda med solkräm på ditt barn. Använd en UV-dräkt eller solskyddsdräkt istället, så vet du att ditt barn är skyddat från solens starka strålar under hela dagen.

Badkläder och solskyddskläder - RESA MED BARNBadkläder för barn och baby

Välj baddräkter, badbyxor och badshorts bland kända märken som Lundmyr, Name it, Zunblock, Esprit mm, med lägsta prisgaranti.

Sol och bad-produkter - RESA MED BARNSolhattar och solkepsar

Skydda ansikte, nacke och öron med en solhatt eller solkeps som ger ett bra solskydd. Inga brända öron eller solsvedda kinder…

 

Om Solskyddskläder för barn

Vill du veta mer om solskyddskläder för barn? På varje undersida hittar du inte bara solskyddskläder och badkläder, utan också våra bästa tips för att hitta rätt solskyddskläder för ditt barn, som sitter rätt och skyddar effektivt.

Det finns flera goda anledningar till att använda solskyddskläder på ditt barn istället för solskyddskräm. Kläderna skyddar inte bara säkrare och effektivare än solkräm mot solens strålar, solskyddskläder minskar också risken för att ditt barn bränner sig på brännmaneter och skorna skyddar små barnfötter från glas och andra vassa föremål. Solhatten skyddar mot solen, men hjälper också till med att förhindra överhettning. Solskyddskläder är helt enkelt en väldigt god investering inför solsemestern eller den svenska sommaren.