Tävla i månades reseguide – Vinn presentkort!

Var med & Tävla om presentkort  på Lekmer.se i Månades ReseguideOm du vann ett presentkort på Lekmer.se, vad skulle du köpa då? Berätta om en resa du gjort med barn så är du med och tävlar om ett presentkort på Lekmer.se på 200 SEK… varje månad.

Att fylla i dina bästa tips och ge lite resglädje och inspiration tar bara ca 10 minuter. Vill du att din reseguide ska bli riktigt bra lägger du ner några minuter extra och bifogar kanske några härliga bilder från resan!

Tävlingen heter Månadens Reseguide. Varje månad lyfter vi fram en reseguide som får titeln: Månadens Reseguide.
När din reseguide blir utsedd till Månadens Reseguide synliggör vi den både på bloggen och på RESA MED BARN Facebook. Reseguiden blir dessutom permanent uppmärkt så den syns lite extra framöver bland alla reseguider.
Dessutom vinner du alltså också ett presentkort på Lekmer, där du kan välja bland tusentals leksaker, spel och praktiska reseprodukter till ett värde av 200 kronor.

Det bästa med den här tävlingen är att du utöver att bidra med inspiration till alla som älskar att resa med barn, faktiskt är med månad, efter månad… efter månad och tävlar med din reseguide.

Så, nu är det bara att välja ut en resa du gjort med barn! När du skickat in din reseguide här, kan du med en segerviss attityd gå in och spana in vad du ska köpa för presentkortet du kanske kommer att vinna på Lekmer.

Känner du någon som gjort en resa med barn? Tipsa gärna vännerna om tävlingen via knapparna nedanför!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *